Povezane vesti
"Muvali su me milioneri, a završila sam sa Đoletom" Slađa Delibašić rešila da prizna: Gde mi je onda bila pamet...
Kurir pre 20 sati
Pevačica i zvezda devedesetih Slađa Delibašić kaže da su je svojevremeno muvali milioneri, ali da je na kraju završila sa Đoletom Đoganijem. Naime, Slađa je o svemu pričala sa osmehom na licu, a otkrila je sve o tome koliko je bila privlačna… »
"Muvali su me milioneri, a završila sam sa Đoletom": Slađa Delibašić rešila da prizna: "Mnogi su se kačili za mene…
Blic pre 23 sata
Pevačica i zvezda devedesetih Slađa Delibašić, kaže da su je svojevremeno muvali milioneri, ali da je na kraju završila sa Đoletom Đoganijem. Naime, Slađa je o svemu pričala sa osmehom na licu, a otkrila je sve o tome koliko je bila privlačna… »
Vesti dana »
Mladi aktivista se javio posle sedam sati – kratko roditeljima rekao da je dobro
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Pevaju u Hrvatskoj posle hapšenja na granici: Goga Sekulić i Aleksandar prave lom u klubu: Oglasili se direktno sa nastupa (Video)
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Vučić sutra na dodeli ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
CIK o žalbi Srpske liste: Čeka se završetak zakonskih procedura pre stavljanja na dnevni red
Danas pre 9 satijoš 2 povezane