Povezane vesti

"Čekam, a uzalud čekam već dve godine" Reči oca ubijene studentkinje Ivane kidaju dušu, ne prođe mesec, a da ne uradi…

"Čekam, a uzalud čekam već dve godine" Reči oca ubijene studentkinje Ivane kidaju dušu, ne prođe mesec, a da ne uradi…

Kurir pre 16 sati
"Čekam, čekam da čujem korake koji će da mi zagrljaj donesu..Uzalud ih čekam, dve godine..." Reči su Slobodana Krivokapića, oca ubijene studentkinje Ivane Krivokapić (26), kojoj joj je 24. decembra 2022. godine nemilosrdno presudio Jetmir Gočaj… »
Studentkinju Ivanu ubio Albanac: Zadavio je u stanu na Zvezdari, 2 godine izmiče pravdi, ovo je pisao na mrežama

Studentkinju Ivanu ubio Albanac: Zadavio je u stanu na Zvezdari, 2 godine izmiče pravdi, ovo je pisao na mrežama

Mondo pre 20 sati
Oglasio se otac ubijene studetkinje na Zvezdari. "Čekam da čujem korake koji će da mi zagrljaj donesu, uzalud ih čekam, dve godine", potresne su reči oca studentkinje Ivane Krivokapić (26) koju je krvnički ubio dečko Jetmir Gocaj (25), a zatim… »
Ubijena studentkinja ivana (26), porodica se ne miri sa gubitkom: Oglasio se očajni otac: "Čekam da čujem korake..."

Ubijena studentkinja ivana (26), porodica se ne miri sa gubitkom: Oglasio se očajni otac: "Čekam da čujem korake..."

Blic pre 22 sata
- Čekam da čujem korake koji će da mi zagrljaj donesu, uzalud ih čekam, dve godine - potresne su reči oca studentkinje Ivane Krivokapić (26) koju je krvnički ubio dečko Jetmir Gocaj (25), a zatim zaključao u stanu na Zvezdari. Ubica je već dve… »

Vesti dana »