Povezane vesti
Savo Milošević: Ne postoji čovek u istoriji Partizana koji je oprostio toliko para klubu kao ja
Danas 25.12.2024
Bivši trener fudbalskog kluba Partizan, Savo Milošević na neslavan se način oprostio od voljenog kluba, a tom prilikom je bilo „varnica“ i člana Radne grupe Predraga Mijatovića. Potom je Mijatović istakao da je Milošević nakon ostavke tražio isplatu šest… »
Niko u istoriji Partizana nije oprostio para kao ja: Savo Milošević oštro odgovorio Peđi Mijatoviću! (video)
Hot sport 25.12.2024
Bivši strateg crno- belih tvrdi da novac nije bio razlog rastanka! Bivši trener Partizana, Savo Milošević, izjavio je da novac nije bio razlog njegovog odlaska iz kluba i da niko u istoriji crno- belih nije oprostio klubu toliko novca kao on. Milošević… »
Milošević odgovorio Mijatoviću: "Niko u istoriji Partizana..."
B92 25.12.2024
Savo Milošević, doskorašnji trener Partizana, još jednom je potvrdio da razlog rastanka sa crno-belim nisu bila primanja. Njegova izjava dolazi samo dan posle tvrdnje Predraga Mijatovića, člana nove Radne uprave kluba, kako je Milošević tvrdio da mu klub… »
Savo za SK: Niko u istoriji Partizanu nije oprostio para kao ja!
Sport klub 25.12.2024
Savo Milošević je bio gost Sport Kluba, a dotakli smo se raznih tema kada je u pitanju njegov drugi mandat u Partizanu. Ceo intervju gledaćete u sredu, 25. decembra, od 20.30 na Sport Klubu 1. Jasno je bilo da nije tačna vest da Milošević iz Partizana… »
Vesti dana »

(VIDEO) Sednica Skupštine Zaječara: Predsednika Skupštine gađaju flašicama vode
Danas pre 41 minutajoš 26 povezanih

Kremlj se oglasio o Trampovoj izjavi da Ukrajina može da povrati teritorije
Vesti online pre 6 minutajoš 25 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 41 minutajoš 62 povezane

Napadnuti brodovi koji prevoze humanitarnu pomoć za Gazu; Italija osudila napad na flotilu, šalje mornaricu u pomoć
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih