Povezane vesti
Savo Milošević: Ne postoji čovek u istoriji Partizana koji je oprostio toliko para klubu kao ja
Danas pre 22 sata
Bivši trener fudbalskog kluba Partizan, Savo Milošević na neslavan se način oprostio od voljenog kluba, a tom prilikom je bilo „varnica“ i člana Radne grupe Predraga Mijatovića. Potom je Mijatović istakao da je Milošević nakon ostavke tražio… »
Niko u istoriji Partizana nije oprostio para kao ja: Savo Milošević oštro odgovorio Peđi Mijatoviću! (video)
Hot sport pre 23 sata
Bivši strateg crno- belih tvrdi da novac nije bio razlog rastanka! Bivši trener Partizana, Savo Milošević, izjavio je da novac nije bio razlog njegovog odlaska iz kluba i da niko u istoriji crno- belih nije oprostio klubu toliko novca kao on… »
Milošević odgovorio Mijatoviću: "Niko u istoriji Partizana..."
B92 pre 22 sata
Savo Milošević, doskorašnji trener Partizana, još jednom je potvrdio da razlog rastanka sa crno-belim nisu bila primanja. Njegova izjava dolazi samo dan posle tvrdnje Predraga Mijatovića, člana nove Radne uprave kluba, kako je Milošević tvrdio da… »
Savo za SK: Niko u istoriji Partizanu nije oprostio para kao ja!
Sport klub pre 24 sata
Savo Milošević je bio gost Sport Kluba, a dotakli smo se raznih tema kada je u pitanju njegov drugi mandat u Partizanu. Ceo intervju gledaćete u sredu, 25. decembra, od 20.30 na Sport Klubu 1. Jasno je bilo da nije tačna vest da Milošević iz… »
Vesti dana »
"Dobila sam planinu u mojkovcu, a moj sin stan u Dubaiju": Goga Sekulić puna kao brod, nasledila ogromno bogatstvo: "Samo stan na Vračaru vredi 300.000 evra"
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Mladi aktivista se javio posle sedam sati – kratko roditeljima rekao da je dobro
N1 Info pre 5 satijoš 1 povezana
Vučić prisustvuje dodeli ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
Netanjahu: Huti će doživeti istu sudbinu kao Hamas i Hezbolah; tronedeljna beba preminula u Gazi od hladnoće
RTS pre 22 minutajoš 1 povezana