Повезане вести

Саво Милошевић: Не постоји човек у историји Партизана који је опростио толико пара клубу као ја

Саво Милошевић: Не постоји човек у историји Партизана који је опростио толико пара клубу као ја

Данас 25.12.2024
Бивши тренер фудбалског клуба Партизан, Саво Милошевић на неславан се начин опростио од вољеног клуба, а том приликом је било „варница“ и члана Радне групе Предрага Мијатовића. Потом је Мијатовић истакао да је Милошевић након… »
Нико у историји Партизана није опростио пара као ја: Саво Милошевић оштро одговорио Пеђи Мијатовићу! (видео)

Нико у историји Партизана није опростио пара као ја: Саво Милошевић оштро одговорио Пеђи Мијатовићу! (видео)

Хот спорт 25.12.2024
Бивши стратег црно- белих тврди да новац није био разлог растанка! Бивши тренер Партизана, Саво Милошевић, изјавио је да новац није био разлог његовог одласка из клуба и да нико у историји црно- белих није опростио клубу толико… »
Милошевић одговорио Мијатовићу: "Нико у историји Партизана..."

Милошевић одговорио Мијатовићу: "Нико у историји Партизана..."

Б92 25.12.2024
Саво Милошевић, доскорашњи тренер Партизана, још једном је потврдио да разлог растанка са црно-белим нису била примања. Његова изјава долази само дан после тврдње Предрага Мијатовића, члана нове Радне управе клуба, како је… »
Саво за СК: Нико у историји Партизану није опростио пара као ја!

Саво за СК: Нико у историји Партизану није опростио пара као ја!

Спорт клуб 25.12.2024
Саво Милошевић је био гост Спорт Клуба, а дотакли смо се разних тема када је у питању његов други мандат у Партизану. Цео интервју гледаћете у среду, 25. децембра, од 20.30 на Спорт Клубу 1. Јасно је било да није тачна вест да… »

Вести дана »