Povezane vesti

Voditeljka čestitala Dončiću katolički Božić: Jokić kaže "nije moj", a pogledajte Lukinu reakciju

Voditeljka čestitala Dončiću katolički Božić: Jokić kaže "nije moj", a pogledajte Lukinu reakciju

Mondo pre 21 sat
Mnogi se pitaju po kom kalendaru Luka Dončić slavi Božić. Evo i odgovora na pitanje o kome Slovenac retko kada govori javno. Srpski košarkaš Nikola Jokić privukao je veliku pažnju domaćih i regionalnih medija jer je - po već ko zna koji put -… »
To nije moj Božić! Reakcija Nikole Jokića kada je dobio poklon od Amera je hit (video)

To nije moj Božić! Reakcija Nikole Jokića kada je dobio poklon od Amera je hit (video)

Večernje novosti pre 22 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić objasnio je po ko zna koji put Amerikancima da ne proslavlja Božić po gregorijanskom kalendaru (25. decembra) i da mu ne predstavlja nikakav problem što već sedmu godinu zaredom Denver igra utakmice na ovaj dan. Foto… »
Božićni poklon za Jokića kad mu vreme nije (video)

Božićni poklon za Jokića kad mu vreme nije (video)

Sportski žurnal pre 23 sata
Zimski praznici su za radovanje. Juče je svim portalima prodefilovao odgovor Nikole Jokića na neizbežno pitanje američkih novinara da li mu smeta što igra u vreme Božića. Srpski as baš nije imao strpljenja da sedmu godinu zaredom objašnjava… »
Jokić im rekao "nije moj Božić", a oni mu doneli poklon: Reakcija je neprocenjiva, pogledajte

Jokić im rekao "nije moj Božić", a oni mu doneli poklon: Reakcija je neprocenjiva, pogledajte

Mondo pre 24 sata
Pogledajte kako je Nikola Jokić reagovao kada je dobio božićni poklon. Srpski košarkaš Nikola Jokić objasnio je po ko zna koji put Amerikancima da ne proslavlja Božić po gregorijanskom kalendaru (25. decembra) i da mu ne predstavlja nikakav… »

Vesti dana »