Повезане вести

Милошевић: "Нико није опростио новац Партизану као ја, Керкез био и на клупи..."

Милошевић: "Нико није опростио новац Партизану као ја, Керкез био и на клупи..."

Спортске.нет 25.12.2024
Бивши тренер фудбалског клуба Партизан Саво Милошевић рекао је да је "црно-беле" напустио како би заштитио свој ауторитет и интегритет, као и да питања у вези са платом никада нису била разлог оставке. "Ја сам и рекао пре неки… »
Керкез није заслужио то, само сам једног ја довео у Клуб: Милошевић се поново додатако Керкеза!

Керкез није заслужио то, само сам једног ја довео у Клуб: Милошевић се поново додатако Керкеза!

Хот спорт 25.12.2024
И даље прича о разлозима одласка! Бивши тренер Партизана, Саво Милошевић, изјавио је да новац није био разлог његовог одласка из клуба и да нико у историји црно- белих није опростио клубу толико новца као он. Милошевић је… »
Саво: "Нико није опростио Партизану као ја"

Саво: "Нико није опростио Партизану као ја"

Спортске.нет 25.12.2024
Саво Милошевић је био гост "Спорт клуба" у емисији коју ћете моћи да гледате вечерас од 20.30, а некадашњи тренер Партизана је говорио о свом другом мандату на клупи црно-белих. Он је истакао да је било неслагања са управом… »
Саво Милошевић: Нико у историји Партизана није опростио толико пара као ја

Саво Милошевић: Нико у историји Партизана није опростио толико пара као ја

Спортски журнал 25.12.2024
Бивши тренер црно- белих тврди да новац није био разлог одласка. Бивши тренер Партизана Саво Милошевић изјавио је да новац није био разлог његовог изненадног одласка из клуба, наглашавајући да је током свог мандата опростио… »
Саво Милошевић не да на себе: Нико у историји Партизана није опростио пара колико сам ја!

Саво Милошевић не да на себе: Нико у историји Партизана није опростио пара колико сам ја!

Мондо 25.12.2024
Огласио се Саво Милошевић поводом спекулација о одласку из Партизана. Саво Милошевић недавно је поднео оставку на место шефа стручног штаба ФК Партизан, а првобитно се у медијима појавила информација да је проблем био у плати… »
Саво Милошевић: "Не постоји човек у историји Партизана који је опростио толико пара као ја"

Саво Милошевић: "Не постоји човек у историји Партизана који је опростио толико пара као ја"

Телеграф 25.12.2024
Препоручујемо. Доскорашњи тренер Партизана Саво Милошевић истакао је да новац није био проблем када је у питању његов неочекиван одлазак из Хумске! У интервјуу за "Спорт Клуб", Милошевић је истакао да нико никад у историји… »

Вести дана »