Povezane vesti

Milošević: "Niko nije oprostio novac Partizanu kao ja, Kerkez bio i na klupi..."

Milošević: "Niko nije oprostio novac Partizanu kao ja, Kerkez bio i na klupi..."

Sportske.net pre 9 sati
Bivši trener fudbalskog kluba Partizan Savo Milošević rekao je da je "crno-bele" napustio kako bi zaštitio svoj autoritet i integritet, kao i da pitanja u vezi sa platom nikada nisu bila razlog ostavke. "Ja sam i rekao pre neki dan da stave na papir… »
Kerkez nije zaslužio to, samo sam jednog ja doveo u Klub: Milošević se ponovo dodatako Kerkeza!

Kerkez nije zaslužio to, samo sam jednog ja doveo u Klub: Milošević se ponovo dodatako Kerkeza!

Hot sport pre 8 sati
I dalje priča o razlozima odlaska! Bivši trener Partizana, Savo Milošević, izjavio je da novac nije bio razlog njegovog odlaska iz kluba i da niko u istoriji crno- belih nije oprostio klubu toliko novca kao on. Milošević je početkom decembra… »
Savo: "Niko nije oprostio Partizanu kao ja"

Savo: "Niko nije oprostio Partizanu kao ja"

Sportske.net pre 21 sat
Savo Milošević je bio gost "Sport kluba" u emisiji koju ćete moći da gledate večeras od 20.30, a nekadašnji trener Partizana je govorio o svom drugom mandatu na klupi crno-belih. On je istakao da je bilo neslaganja sa upravom, ali da plata nije bila… »
Savo Milošević: Niko u istoriji Partizana nije oprostio toliko para kao ja

Savo Milošević: Niko u istoriji Partizana nije oprostio toliko para kao ja

Sportski žurnal pre 22 sata
Bivši trener crno- belih tvrdi da novac nije bio razlog odlaska. Bivši trener Partizana Savo Milošević izjavio je da novac nije bio razlog njegovog iznenadnog odlaska iz kluba, naglašavajući da je tokom svog mandata oprostio značajan iznos. - Već… »
Savo Milošević ne da na sebe: Niko u istoriji Partizana nije oprostio para koliko sam ja!

Savo Milošević ne da na sebe: Niko u istoriji Partizana nije oprostio para koliko sam ja!

Mondo pre 23 sata
Oglasio se Savo Milošević povodom spekulacija o odlasku iz Partizana. Savo Milošević nedavno je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Partizan, a prvobitno se u medijima pojavila informacija da je problem bio u plati, odnosno odluci… »
Savo Milošević: "Ne postoji čovek u istoriji Partizana koji je oprostio toliko para kao ja"

Savo Milošević: "Ne postoji čovek u istoriji Partizana koji je oprostio toliko para kao ja"

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Doskorašnji trener Partizana Savo Milošević istakao je da novac nije bio problem kada je u pitanju njegov neočekivan odlazak iz Humske! U intervjuu za "Sport Klub", Milošević je istakao da niko nikad u istoriji Partizana nije… »

Vesti dana »