Povezane vesti
"Zapalio sam pijan ženi svu garderobu" Miroslav Ilić nije bio sav svoj kad popije, a onda je stao pred ikonu i evo kako se…
Kurir 25.12.2024
Miroslav Ilić otkrio kada je prestao da pije i da je to daleka prošlost koja je ostala iza njega. - Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: "Budalo jedna, nećeš više." Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od… »
"Ženi sam zapalio svu garderobu": Naš pevač imao je problem sa alkoholom, otkrio svoju mračnu stranu: "Razbijao sam sve pred…
Blic 25.12.2024
Pevač Miroslav Ilić imao je problem sa alkoholizmom, iako nije bio ljubitelj žestokih pića, uvek je pio zbog društva i dokazivanja. On je jednom prilikom otkrio da je taj porok za njega prošlost više od tri decenije. Naime, pevač je odjednom doneo odluku… »
Vesti dana »
"Kakvo je to pitanje, vi se šalite sa mnom?": Arina Sabalenka pobesnela na konferenciji
Mondo pre 20 minutajoš 32 povezane
I danas tropski dan pred nama, temperatura do 33 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 20 minutajoš 18 povezanih
"Žestoko, smo ih udarili, veoma žestoko": Tenzije na Bliskom istoku ne opadaju, američki predsednik već preti novim napadom
Večernje novosti pre 16 minutajoš 15 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
N1 Info pre 20 minutajoš 12 povezanih
Na teritoriji Srbije aktivno 20 požara na otvorenom prostoru, lokalizovani na planinama Stolovi i Goč
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 7 povezanih