Povezane vesti
"Zapalio sam pijan ženi svu garderobu" Miroslav Ilić nije bio sav svoj kad popije, a onda je stao pred ikonu i evo kako se…
Kurir 25.12.2024
Miroslav Ilić otkrio kada je prestao da pije i da je to daleka prošlost koja je ostala iza njega. - Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: "Budalo jedna, nećeš više." Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od… »
"Ženi sam zapalio svu garderobu": Naš pevač imao je problem sa alkoholom, otkrio svoju mračnu stranu: "Razbijao sam sve pred…
Blic 25.12.2024
Pevač Miroslav Ilić imao je problem sa alkoholizmom, iako nije bio ljubitelj žestokih pića, uvek je pio zbog društva i dokazivanja. On je jednom prilikom otkrio da je taj porok za njega prošlost više od tri decenije. Naime, pevač je odjednom doneo odluku… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

"Tramp ceni izvinjenje Ilona Maska" Oglasila se i Bela kuća: Da li je na pomolu pomirenje?
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana