Повезане вести

Лазетић надмудрио Бахара и освојио трофеј!

Лазетић надмудрио Бахара и освојио трофеј!

Б92 25.12.2024
Фудбалери Макаби Тел Авива, које са клупе предводи Жарко Лазетић, освојили су трофеј Купа Израела. "Жути" су у финалу Тото купа савладали "зелену" Макаби Хаифу са 3:1, на чијој је клупи Барак Бахар, бивши тренер Црвене звезде… »
Лазетић лек за смирење барака бахара: Србин још једном надиграо бившег тренера Звезде

Лазетић лек за смирење барака бахара: Србин још једном надиграо бившег тренера Звезде

Вечерње новости 25.12.2024
Фудбалери Макабија из Тел Авива освојили су Тото куп Израела пошто су у финалу савладали екипу Макабија из Хаифе резултатом 3:1. ФОТО: М. Вукадиновић Српски тренер Жарко Лазетић тако је освојио свој други тренерски трофеј у… »
Преокрет са девет картона у израелском Класику, Лазетић добио Бахара и узео трофеј!

Преокрет са девет картона у израелском Класику, Лазетић добио Бахара и узео трофеј!

Спортске.нет 25.12.2024
Фудбалери Макабија из Тел Авива освојили су Тото куп Израела пошто су у финалу савладали екипу Макабија из Хаифе резултатом 3:1. Српски тренер Жарко Лазетић тако је освојио свој други тренерски трофеј у каријери после Суперкупа… »
Невероватан преокрет Лазетића и Стојића против Бахара за трофеј

Невероватан преокрет Лазетића и Стојића против Бахара за трофеј

Спорт клуб 25.12.2024
На неутралном терену у Нетањи, Жарко Лазетић је са Макаби Тел Авивом освојио први инострани тренерски трофеј. Какав меч у Нетањи! Оамтиће дуго Жарко Лазетић, један од најбољих младих српских тренера финале Тото Купа у којем је… »
Ово ће одушевити "делије": Барак Бахар о Звезди, Србији, једну ствар посебно нагласио

Ово ће одушевити "делије": Барак Бахар о Звезди, Србији, једну ствар посебно нагласио

Вечерње новости 25.12.2024
НЕКАДАШЊИ тренер Црвене звезде, Барак Бахар огласио се први пут након одласка са "Маракане". ФОТО: ФК Црвена звезда Израелац и Жарко Лазетић водили су тренерске дуеле у Суперлиги Србије, док су били на челу Црвене звезде… »
Бахар: "Осећао сам се сигурно у Србији"

Бахар: "Осећао сам се сигурно у Србији"

Спортске.нет 25.12.2024
Следи нам веома занимљив меч у Израелу, играју га Макаби из Тел Авива и Макаби Хаифа. Занимљив за нас, не само јер се ради о дербију Израела, већ и због стратега који се налазе на клупама ових тимова, Жарка Лазетића и Барака… »
Барак Бахар објаснио Израелцима какви су Срби: Због једног детаља захвалио се целом народу!

Барак Бахар објаснио Израелцима какви су Срби: Због једног детаља захвалио се целом народу!

Мондо 25.12.2024
Израелски тренер Барак Бахар причао о времену проведеном у Србији, на клупи Црвене звезде. Нема много фудбала широм света данас, али су Израелци одлучили да се баш 25. децембра игра финале тамошњег Лига купа. На терену ће се… »
Бахар о боравку у Београду: Осећао сам се сигурно и вољено у Србији

Бахар о боравку у Београду: Осећао сам се сигурно и вољено у Србији

Спортски журнал 25.12.2024
Израелски тренер се захвалио Лазетићу и српском народу. Барак Бахар и Жарко Лазетић водили су тренерске дуеле у Суперлиги Србије, док су били на челу Црвене звезде и ТСЦ. Ове сезоне свој ривалитет наставили су у Израелу, где ће… »

Вести дана »