Povezane vesti

"Srpska košarka bi profitirala kada bi bilo više sredina kao Mega": Barać otvorio dušu za kraj godine

"Srpska košarka bi profitirala kada bi bilo više sredina kao Mega": Barać otvorio dušu za kraj godine

Mondo 25.12.2024
Marko Barać pričao je o Megi, rezultatima, trenerskom poslu, srpskoj košarci... Najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi ubedljivo najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti Marka Baraća… »
Barać: Tajna je u sistemu, koliko god ta reč bila izlizana

Barać: Tajna je u sistemu, koliko god ta reč bila izlizana

Sportski žurnal 25.12.2024
Trener Mege je od sredine novembra deo stručnog štaba Pešića. Poziv u nacionalni tim za mene je bio velika čast, izjavio je trener košarkaša Mege Marko Barać, koji je od sredine novembra deo stručnog štaba Svetislava Pešića u reprezentaciji… »
"Igrala mi se košarka, ali sam brzo presekao - ostavio sam opremu i uzeo trenerski alat"

"Igrala mi se košarka, ali sam brzo presekao - ostavio sam opremu i uzeo trenerski alat"

B92 25.12.2024
Marko Barać, najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi ubedljivo najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti 35-godišnjeg Marka Baraća i rezultati koje u kontinuitetu ostvaruje sa Megom nisu… »
Ovo je godina Marka Baraća! Mega predstavlja budućnost nacionalnog tima Srbije

Ovo je godina Marka Baraća! Mega predstavlja budućnost nacionalnog tima Srbije

Večernje novosti 25.12.2024
Najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi ubedljivo najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti 35-godišnjeg Marka Baraća i rezultati koje u kontinuitetu ostvaruje sa Megom nisu prošli… »
Barać: Da nastavimo da igramo mega košarku

Barać: Da nastavimo da igramo mega košarku

Sport klub 25.12.2024
Marko Barać, najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi Megu, koja je najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti 35-godišnjeg stručnjaka i rezultati koje u kontinuitetu ostvaruje sa Megom nisu… »

Vesti dana »