Povezane vesti
"Srpska košarka bi profitirala kada bi bilo više sredina kao Mega": Barać otvorio dušu za kraj godine
Mondo pre 23 sata
Marko Barać pričao je o Megi, rezultatima, trenerskom poslu, srpskoj košarci... Najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi ubedljivo najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti Marka Baraća… »
Barać: Tajna je u sistemu, koliko god ta reč bila izlizana
Sportski žurnal pre 24 sata
Trener Mege je od sredine novembra deo stručnog štaba Pešića. Poziv u nacionalni tim za mene je bio velika čast, izjavio je trener košarkaša Mege Marko Barać, koji je od sredine novembra deo stručnog štaba Svetislava Pešića u reprezentaciji… »
"Igrala mi se košarka, ali sam brzo presekao - ostavio sam opremu i uzeo trenerski alat"
B92 pre 24 sata
Marko Barać, najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi ubedljivo najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti 35-godišnjeg Marka Baraća i rezultati koje u kontinuitetu ostvaruje sa Megom nisu… »
Ovo je godina Marka Baraća! Mega predstavlja budućnost nacionalnog tima Srbije
Večernje novosti pre 1 dan
Najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi ubedljivo najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti 35-godišnjeg Marka Baraća i rezultati koje u kontinuitetu ostvaruje sa Megom nisu prošli… »
Barać: Da nastavimo da igramo mega košarku
Sport klub pre 1 dan
Marko Barać, najmlađi trener ABA lige, već treću sezonu sa velikim uspehom vodi Megu, koja je najmlađi tim ne samo u regionalnom takmičenju već i u Evropi. Kvaliteti 35-godišnjeg stručnjaka i rezultati koje u kontinuitetu ostvaruje sa Megom nisu… »
Vesti dana »
Odložena sednica Skupštine grada: Studenti u znak protesta blokirali raskrsnicu u centru grada, pa odali poštu žrtvama nesreće u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 19 povezanih
Uhapšeni ministar bezbednosti u Savetu ministra BiH Nenad Nešić i i još šest osoba
RTV pre 7 minutajoš 19 povezanih