Повезане вести

"Српска кошарка би профитирала када би било више средина као Мега": Бараћ отворио душу за крај године

"Српска кошарка би профитирала када би било више средина као Мега": Бараћ отворио душу за крај године

Мондо 25.12.2024
Марко Бараћ причао је о Меги, резултатима, тренерском послу, српској кошарци... Најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води убедљиво најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети… »
Бараћ: Тајна је у систему, колико год та реч била излизана

Бараћ: Тајна је у систему, колико год та реч била излизана

Спортски журнал 25.12.2024
Тренер Меге је од средине новембра део стручног штаба Пешића. Позив у национални тим за мене је био велика част, изјавио је тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ, који је од средине новембра део стручног штаба Светислава Пешића у… »
"Играла ми се кошарка, али сам брзо пресекао - оставио сам опрему и узео тренерски алат"

"Играла ми се кошарка, али сам брзо пресекао - оставио сам опрему и узео тренерски алат"

Б92 25.12.2024
Марко Бараћ, најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води убедљиво најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети 35-годишњег Марка Бараћа и резултати које у континуитету остварује… »
Ово је година Марка Бараћа! Мега представља будућност националног тима Србије

Ово је година Марка Бараћа! Мега представља будућност националног тима Србије

Вечерње новости 25.12.2024
Најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води убедљиво најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети 35-годишњег Марка Бараћа и резултати које у континуитету остварује са Мегом… »
Бараћ: Да наставимо да играмо мега кошарку

Бараћ: Да наставимо да играмо мега кошарку

Спорт клуб 25.12.2024
Марко Бараћ, најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води Мегу, која је најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети 35-годишњег стручњака и резултати које у континуитету… »

Вести дана »