Повезане вести
"Српска кошарка би профитирала када би било више средина као Мега": Бараћ отворио душу за крај године
Мондо 25.12.2024
Марко Бараћ причао је о Меги, резултатима, тренерском послу, српској кошарци... Најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води убедљиво најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети… »
Бараћ: Тајна је у систему, колико год та реч била излизана
Спортски журнал 25.12.2024
Тренер Меге је од средине новембра део стручног штаба Пешића. Позив у национални тим за мене је био велика част, изјавио је тренер кошаркаша Меге Марко Бараћ, који је од средине новембра део стручног штаба Светислава Пешића у… »
"Играла ми се кошарка, али сам брзо пресекао - оставио сам опрему и узео тренерски алат"
Б92 25.12.2024
Марко Бараћ, најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води убедљиво најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети 35-годишњег Марка Бараћа и резултати које у континуитету остварује… »
Ово је година Марка Бараћа! Мега представља будућност националног тима Србије
Вечерње новости 25.12.2024
Најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води убедљиво најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети 35-годишњег Марка Бараћа и резултати које у континуитету остварује са Мегом… »
Бараћ: Да наставимо да играмо мега кошарку
Спорт клуб 25.12.2024
Марко Бараћ, најмлађи тренер АБА лиге, већ трећу сезону са великим успехом води Мегу, која је најмлађи тим не само у регионалном такмичењу већ и у Европи. Квалитети 35-годишњег стручњака и резултати које у континуитету… »
Вести дана »
Катастрофа! Немања Радоњић завршио полусезону - како ће Црвена звезда без њега?
Курир пре 16 минутајош 97 повезаних
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 1 сатјош 51 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 26 минутајош 43 повезане