Povezane vesti
Ćerka dušice Jakovljević do zore slavila punoletstvo: Kad se Anđela u haljini pripijenoj uz telo popela na stolicu, nastala…
Kurir pre 21 sat
Voditeljka Dušica Jakovljević proslavila je ćerki Anđeli 18. rođendan u beogradskom restoranu. Anđela je okupila prijatelje, veselili su se do jutra, a ona se popela na stolicu i igrala s prskalicom. Naime, Anđela je u restoranu okupila svoje… »
Dušica Jakovljević otkrila detalje sa gala ćerkinog punoletstva: Prilazile su mi njene drugarice, Anđela nije htela da…
Kurir pre 21 sat
Voditeljka Dušica Jakovljević proslavila je ćerki Anđeli 18. rođendan, a sada se oglasila i otkrila kako je sve proteklo. Dušica nije krila koliko je ponosna na ćerku, a kako kaže, Anđeline drugarice su joj prilazile na proslavi kako bi joj… »
"Prilazile su mi njene drugarice da mi čestitaju, Anđela nije htela da patetišem": Dušica Jakovljević otkrila detalje…
Blic pre 24 sata
Voditeljka Dušica Jakovljević proslavila je ćerki Anđeli 18. rođendan, a sada se oglasila za "Blic" i otkrila kako je sve proteklo. Dušica nije krila koliko je ponosna na ćerku, a kako kaže, Anđeline drugarice su joj prilazile na proslavi kako bi… »
Gala slavlje 18.: Rođendana ćerke Dušice Jakovljević Anđela u haljini pripijenoj uz telo sa prorezima na bokovima igra na…
Blic pre 1 dan
Voditeljka Dušica Jakovljević proslavila je ćerki Anđeli 18. rođendan, a na Instagramu je podelila delić atmosfere sa proslave u jednom beogradskom restoranu. Naime, Anđela je u restoranu okupila svoje prijatelje gde su se veselili i slavili do… »
Vesti dana »
Studenti sa novog protesta u Novom Sadu: Narod ne treba da se plaši vlasti, već vlast naroda
Beta pre 36 minutajoš 18 povezanih
"Al Arabija": Hamas predao pregovaračima delimičan spisak sa imenima izraelskih talaca
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
OTKRIVAMO Rio Tinto želi i drugi rudnik u Srbiji: Šta rade kod Bora i u kakvim su poslovnim vezama sa Ziđinom
Forbes pre 5 satijoš 3 povezane
Tužilaštvo BiH: Lišeni slobode ministar Nešić i još šest osoba
Euronews pre 24 minutajoš 18 povezanih