Повезане вести

Душица Јаковљевић открила детаље са гала ћеркиног пунолетства: Прилазиле су ми њене другарице, Анђела није хтела да…

Душица Јаковљевић открила детаље са гала ћеркиног пунолетства: Прилазиле су ми њене другарице, Анђела није хтела да…

Курир 25.12.2024
Водитељка Душица Јаковљевић прославила је ћерки Анђели 18. рођендан, а сада се огласила и открила како је све протекло. Душица није крила колико је поносна на ћерку, а како каже, Анђелине другарице су јој прилазиле на прослави… »
Ћерка душице Јаковљевић до зоре славила пунолетство: Кад се Анђела у хаљини припијеној уз тело попела на столицу, настала је…

Ћерка душице Јаковљевић до зоре славила пунолетство: Кад се Анђела у хаљини припијеној уз тело попела на столицу, настала је…

Курир 25.12.2024
Водитељка Душица Јаковљевић прославила је ћерки Анђели 18. рођендан у београдском ресторану. Анђела је окупила пријатеље, веселили су се до јутра, а она се попела на столицу и играла с прскалицом. Наиме, Анђела је у ресторану… »
"Прилазиле су ми њене другарице да ми честитају, Анђела није хтела да патетишем": Душица Јаковљевић открила детаље прославе…

"Прилазиле су ми њене другарице да ми честитају, Анђела није хтела да патетишем": Душица Јаковљевић открила детаље прославе…

Блиц 25.12.2024
Водитељка Душица Јаковљевић прославила је ћерки Анђели 18. рођендан, а сада се огласила за "Блиц" и открила како је све протекло. Душица није крила колико је поносна на ћерку, а како каже, Анђелине другарице су јој прилазиле на… »
Гала славље 18.: Рођендана ћерке Душице Јаковљевић Анђела у хаљини припијеној уз тело са прорезима на боковима игра на…

Гала славље 18.: Рођендана ћерке Душице Јаковљевић Анђела у хаљини припијеној уз тело са прорезима на боковима игра на…

Блиц 25.12.2024
Водитељка Душица Јаковљевић прославила је ћерки Анђели 18. рођендан, а на Инстаграму је поделила делић атмосфере са прославе у једном београдском ресторану. Наиме, Анђела је у ресторану окупила своје пријатеље где су се… »

Вести дана »