Povezane vesti

Na suđenju Belivuku ispitan policajac koji je radio uviđaj u Ritopeku: "Video sam mašinu za mlevenje mesa, najlone..."

Na suđenju Belivuku ispitan policajac koji je radio uviđaj u Ritopeku: "Video sam mašinu za mlevenje mesa, najlone..."

Mondo pre 20 sati
Na suđenju Belivuku ispitan policajac koji je radio uviđaj u Ritopeku. Ispitivanjem policajca koji je radio uviđaj u kući u Ritopeku, u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, čiji… »
Suđenje kriminalnom klanu veljka belivuka Načelnik forenzike opisao uviđaj kuće u Ritopeku: Video sam mašinu za mlevenje…

Suđenje kriminalnom klanu veljka belivuka Načelnik forenzike opisao uviđaj kuće u Ritopeku: Video sam mašinu za mlevenje…

Kurir pre 21 sat
Od najnovijeg Hronološki Tužilac Zoran Babić rekao je da se protivi ovim predlozima, jer je između dva suđenja doneto rešenje o produženju pritvora za optužene. Sudija je navela da će odluka biti saopštena u petak, kada se nastavlja suđenje… »
Advokati tražili ukidanje pritvora za pripadnike Belivukove grupe

Advokati tražili ukidanje pritvora za pripadnike Belivukove grupe

Telegraf pre 22 sata
Preporučujemo. Branioci nekoliko optuženih pripadnika grupe Veljka Belivuka predložili su danas sudu da im ukine pritvor. U nastavku suđenja advokati Aleksandra Vučeljića, Vladimira Greka, Dragana Mitrovića, Senada Rešovića, Alekse Šejića i… »
Na suđenju Belivukovoj grupi advokati tražili ukidanje pritvora, ispitani policajci

Na suđenju Belivukovoj grupi advokati tražili ukidanje pritvora, ispitani policajci

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem policajca koji je radio uviđaj u kući u Ritopeku, nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, čiji pripadnici se optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu… »
Suđenje Belivukovoj grupi: Ispitan policajac koji je radio uviđaj u Ritopeku

Suđenje Belivukovoj grupi: Ispitan policajac koji je radio uviđaj u Ritopeku

NIN pre 23 sata
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem policajca koji je radio uviđaj u kući u Ritopeku, nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, čiji pripadnici se optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom… »
Suđenje Belivukovoj grupi – ispitan policajac koji je radio uviđaj u Ritopeku

Suđenje Belivukovoj grupi – ispitan policajac koji je radio uviđaj u Ritopeku

RTS pre 24 sata
Ispitivanjem policajca koji je radio uviđaj u kući u Ritopeku, u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, čiji pripadnici se optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, držanje i… »

Vesti dana »