Повезане вести

Тика Станић о иступању Лазара Ристовског из чланства УДУС: „Добро је“

Тика Станић о иступању Лазара Ристовског из чланства УДУС: „Добро је“

Н1 Инфо 25.12.2024
Добро је што је Лазар Ристовски више није члан Удружења драмских уметника Србије, рекао је за Нова.рс глумац Тихомир Станић. Након Светислава и Гордане Гонцић још један уметник напустио је Удружење драмских уметника Србије… »
Воја Брајовић о Лази: Нека Ристовски сам суди о томе шта је урадио, али неће успети да поремети неустрашиве младе који се боре…

Воја Брајовић о Лази: Нека Ристовски сам суди о томе шта је урадио, али неће успети да поремети неустрашиве младе који се боре…

Нова 25.12.2024
: Нека сам Лазар Ристовски суди о свом чину напуштања чланства у Удружењу драмских уметника Србије, каже за Нова.рс глумац Воја Брајовић. Након готово пет деценија глумац, редитељ и продуцент Лазар Ристовски иступио је из… »
Реакција Тике Станића на иступање Лазе Ристовског из чланства УДУС-а: Добро је…

Реакција Тике Станића на иступање Лазе Ристовског из чланства УДУС-а: Добро је…

Нова 25.12.2024
: Добро је што је Лазар Ристовски више није члан Удружења драмских уметника Србије, каже за Нова.рс глумац Тихомир Станић. Након Светислава и Гордане Гонцић још један уметник напустио је Удружење драмских уметника Србије… »
Лаза Ристовски напустио УДУС јер подржавају студенте, а не Вучића

Лаза Ристовски напустио УДУС јер подржавају студенте, а не Вучића

Правда 25.12.2024
Глумац, редитељ и продуцент Лазар Ристовски иступио је из чланства Удружења драмских уметника Србије (УДУС), наводећи да се ова организација ставила у службу једноумља и да угрожава слободу мишљења. Лазар Ристовски је… »

Вести дана »