Povezane vesti

Tika Stanić o istupanju Lazara Ristovskog iz članstva UDUS: „Dobro je“

Tika Stanić o istupanju Lazara Ristovskog iz članstva UDUS: „Dobro je“

N1 Info pre 12 sati
Dobro je što je Lazar Ristovski više nije član Udruženja dramskih umetnika Srbije, rekao je za Nova.rs glumac Tihomir Stanić. Nakon Svetislava i Gordane Goncić još jedan umetnik napustio je Udruženje dramskih umetnika Srbije. Nepunih mesec dana… »
Voja Brajović o Lazi: Neka Ristovski sam sudi o tome šta je uradio, ali neće uspeti da poremeti neustrašive mlade koji se…

Voja Brajović o Lazi: Neka Ristovski sam sudi o tome šta je uradio, ali neće uspeti da poremeti neustrašive mlade koji se…

Nova pre 15 sati
: Neka sam Lazar Ristovski sudi o svom činu napuštanja članstva u Udruženju dramskih umetnika Srbije, kaže za Nova.rs glumac Voja Brajović. Nakon gotovo pet decenija glumac, reditelj i producent Lazar Ristovski istupio je iz članstva Udruženja… »
Reakcija Tike Stanića na istupanje Laze Ristovskog iz članstva UDUS-a: Dobro je…

Reakcija Tike Stanića na istupanje Laze Ristovskog iz članstva UDUS-a: Dobro je…

Nova pre 16 sati
: Dobro je što je Lazar Ristovski više nije član Udruženja dramskih umetnika Srbije, kaže za Nova.rs glumac Tihomir Stanić. Nakon Svetislava i Gordane Goncić još jedan umetnik napustio je Udruženje dramskih umetnika Srbije. Nepunih mesec dana… »
Oproštajno pismo Lazara Ristovskog: Hvala predsedniku, nezahvalnici

Oproštajno pismo Lazara Ristovskog: Hvala predsedniku, nezahvalnici

Vreme pre 16 sati
Lazar Ristovski je istupio iz članstva u Udruženju dramskih umetnika Srbije zato što se okrenulo protiv Vučića, umesto da mu se zahvaljuje kao on. Ima u njegovom pismu još niz bisera. Glumac i reditelj Lazar Ristovski obavestio je Udruženje… »
Laza Ristovski napustio UDUS jer podržavaju studente, a ne Vučića

Laza Ristovski napustio UDUS jer podržavaju studente, a ne Vučića

Pravda pre 24 sata
Glumac, reditelj i producent Lazar Ristovski istupio je iz članstva Udruženja dramskih umetnika Srbije (UDUS), navodeći da se ova organizacija stavila u službu jednoumlja i da ugrožava slobodu mišljenja. Lazar Ristovski je poručio svojim kolegama… »

Vesti dana »