Povezane vesti
"Ovo je težak dan za mene i moju porodicu": Oglasio se Janjuš na godišnjicu smrti brata Mihaila: "Boriću se dok sam živ"
Blic 25.12.2024
Rijaliti zvezdu Marka Janjuševića Janjuša tokom učešća u "Eliti" zatekla je užasna vest, da je umro njegov mlađi brat Mihailo. Velika tragedija se dogodila pre tačno godinu dana, a tim povodom Janjuš oglasio na Instagramu gde se zahvalio svima na podršci… »
"Nikome ne želim da bude u ovakvoj situaciji, ovo je težak dan" Janjuš se oglasio na godišnjicu smrti mlađeg brata: Rođen sam…
Kurir 25.12.2024
Rijaliti zvezdu Marka Janjuševića Janjuša prošle godine tokom učešća u "Eliti" zatekla je užasna vest, da je umro njegov mlađi brat Mihailo. Velika tragedija se dogodila pre tačno godinu dana, a tim povodom Janjuš oglasio na Instagramu gde se zahvalio… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 12 minutajoš 40 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 27 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 1 minutjoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane