Povezane vesti
Pivić: Kazne za sukob trenera moraju biti oštrije
iKragujevac 25.12.2024
Direktor Super lige Srbije, Aleksandar Pivić, izjavio je da će kazne za incidente poput sukoba trenera Nenada Lalatovića iz Vojvodine i Feđe Dudića iz Radničkog iz Kragujevca biti oštrije, ističući da takve situacije štete ugledu srpskog… »
Pivić: Kazne za sukobe trenera moraju biti oštrije
RTK 25.12.2024
Direktor Super lige Srbije u fudbalu Aleksandar Pivić izjavio je da kazne za situacije poput sukoba trenera Vojvodine Nenada Lalatovića i šefa stručnog štaba Radničkog iz Kragujevca Feđe Dudića nakon utakmice prethodnog kola državnog prvenstva… »
Direktor SLS o sukobu Lalatovića i Dudića: "Kazne treba da budu drastične..."
Telegraf 25.12.2024
Preporučujemo. Ostala je utakmica poslednjeg kola jesenjeg dela Superlige Srbije između Vojvodine i Radničkog 1923 ostao je u drugom planu, a razlog za to je sukob između Nenada Lalatovića i Feđe Dudića. Pale su teške reči, psovke su odzvanjale… »
Direktor Super lige Srbije Pivić zahteva oštre kazne zbog sukoba Lalatovića i Dudića
Radio sto plus 25.12.2024
“Ne mogu kao direktor takmičenja da govorim o potencijalnim kaznama, niti smem. Ne kažnjavam ih ja kao direktor ili Zajednica Super lige. Na meni je da podnesem prijave koje su se desile u takmičenju, a onda odluku donosi Disciplinska komisija. Kazne… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 27 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane