Povezane vesti

Miša Bačulov tuži Vučića jer ga je nazvao narko-dilerom

Nova pre 20 sati
: Miša Bačulov novosadski odbornik i predsednik udruženja „Budi heroj“, odlučio je da tuži Aleksandra Vučića zbog reči koje je predsednik Srbije izgovorio prilikom gostovanja na televiziji „Informer“ kada ga je optužio da je deo… »

Novi magazin pre 20 sati
Miša Bačulov novosadski odbornik i predsednik udruženja „Budi heroj“, odlučio je da tuži Aleksandra Vučića zbog reči koje je predsednik Srbije izgovorio prilikom gostovanja na televiziji „Informer“ kada ga je optužio da je deo… »
Miša Bačulov tuži Vučića jer ga je nazvao narko-dilerom: „Primoran sam na ovaj potez, kalja se ime moje porodice“

Miša Bačulov tuži Vučića jer ga je nazvao narko-dilerom: „Primoran sam na ovaj potez, kalja se ime moje porodice“

Danas pre 22 sata
Miša Bačulov novosadski odbornik i predsednik udruženja „Budi heroj“, odlučio je da tuži Aleksandra Vučića zbog reči koje je predsednik Srbije izgovorio prilikom gostovanja na televiziji „Informer“ kada ga je optužio da je deo… »
Miša Bačulov tuži Vučića: Narko-dileri u politici

Miša Bačulov tuži Vučića: Narko-dileri u politici

Radio 021 pre 24 sata
Novosadski odbornik Miša Bačulov odlučio je da tuži predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Bačulov tuži Vučića zbog reči koje je ovaj izgovorio prilikom gostovanja na televiziji "Informer". "Imamo dokaze, Bačulova i ostale kriminalne narko… »

Vesti dana »