Povezane vesti
Smanjiti procenat smrtnosti majki: Pokrenut projekat za trudnice i porodilje u Srbiji
B92 25.12.2024
UNICEF i Ministarstvo zdravlja Srbije započeće dvogodošnji projekat "Ti i ja od prvog trenutka" uz podršku "MSD za majke" koji ima za cilj unapredjenje kvaliteta zdravstvene zaštite trudnica i porodilja u Srbiji. U Srbiji, smrtnost majki koja je u vezi… »
Unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite trudnica i porodilja u Srbiji
Telegraf 25.12.2024
UNICEF, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i uz podršku "MSD za majke", započinje dvogodišnji projekat – "Ti i ja od prvog trenutka" Obezbeđivanje dobrobiti trudnica i porodilja nije samo zdravstveni imperativ već i osnovno pitanje ljudskih prava… »
UNICEF pokrenuo projekat „Ti i ja od prvog trenutka“
N1 Info 25.12.2024
Organizacija UNICEF pokrenula je, u saradnji sa Minstarstvom zdravlja, dvogodišnji projekat "Ti i ja od prvog trenutka" kako bi se unapredio kvalitet zdravstvene zaštite tokom trudnoće i porođaja. U Srbiji smrtnost majki koja je u vezi sa trudnoćom i… »
UNICEF i Ministarstvo zdravlja pokrenuli projekat za trudnice i porodilje
RTV 25.12.2024
BEOGRAD - UNICEF i Ministarstvo zdravlja Srbije započeće dvogodošnji projekat "Ti i ja od prvog trenutka" uz podršku "MSD za majke", koji ima za cilj unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite trudnica i porodilja u Srbiji, saopštio je danas UNICEF. Neki… »
Unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite trudnica i porodilja u Srbiji
Nedeljnik 25.12.2024
Obezbeđivanje dobrobiti trudnica i porodilja nije samo zdravstveni imperativ već i osnovno pitanje ljudskih prava. Uspešne strategije za sprečavanje neželjenih ishoda trudnoće, kao što su smrt majke ili novorođenčeta, podrazumevaju slobodan pristup… »
Vesti dana »
Fon der Lajen i Makron pozvali EU na veću upotrebu nuklearne energije
B92 pre 22 minutajoš 46 povezanih
Veliki broj Kragujevčana potpisao peticiju za puštanje Zlatka Kokanovića iz pritvora
Nova pre 33 minutajoš 34 povezane
Požar u čačanskom porodilištu ugašen pravovremenom reakcijom osoblja
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih
Tramp zapretio Iranu "20 puta jačim" udarom; Laridžani: Ormuski moreuz – moreuz poraza i patnje za ratne huškače
RTS pre 2 minutajoš 55 povezanih