Povezane vesti

Smanjiti procenat smrtnosti majki: Pokrenut projekat za trudnice i porodilje u Srbiji

Smanjiti procenat smrtnosti majki: Pokrenut projekat za trudnice i porodilje u Srbiji

B92 pre 21 sat
UNICEF i Ministarstvo zdravlja Srbije započeće dvogodošnji projekat "Ti i ja od prvog trenutka" uz podršku "MSD za majke" koji ima za cilj unapredjenje kvaliteta zdravstvene zaštite trudnica i porodilja u Srbiji. U Srbiji, smrtnost majki koja je u… »
Unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite trudnica i porodilja u Srbiji

Telegraf pre 21 sat
UNICEF, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i uz podršku "MSD za majke", započinje dvogodišnji projekat – "Ti i ja od prvog trenutka" Obezbeđivanje dobrobiti trudnica i porodilja nije samo zdravstveni imperativ već i osnovno pitanje ljudskih… »
UNICEF pokrenuo projekat „Ti i ja od prvog trenutka“

UNICEF pokrenuo projekat „Ti i ja od prvog trenutka“

N1 Info pre 24 sata
Organizacija UNICEF pokrenula je, u saradnji sa Minstarstvom zdravlja, dvogodišnji projekat "Ti i ja od prvog trenutka" kako bi se unapredio kvalitet zdravstvene zaštite tokom trudnoće i porođaja. U Srbiji smrtnost majki koja je u vezi sa trudnoćom i… »
UNICEF i Ministarstvo zdravlja pokrenuli projekat za trudnice i porodilje

UNICEF i Ministarstvo zdravlja pokrenuli projekat za trudnice i porodilje

RTV pre 24 sata
BEOGRAD - UNICEF i Ministarstvo zdravlja Srbije započeće dvogodošnji projekat "Ti i ja od prvog trenutka" uz podršku "MSD za majke", koji ima za cilj unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite trudnica i porodilja u Srbiji, saopštio je danas UNICEF… »

Nedeljnik pre 24 sata
Obezbeđivanje dobrobiti trudnica i porodilja nije samo zdravstveni imperativ već i osnovno pitanje ljudskih prava. Uspešne strategije za sprečavanje neželjenih ishoda trudnoće, kao što su smrt majke ili novorođenčeta, podrazumevaju slobodan… »

Vesti dana »