Povezane vesti
Francuska železnica potvrdila samoubistvo mašinovođe u vozu kojim je upravljao
NIN 25.12.2024
Francuska nacionalna železnička kompanija (SNCF) potvrdila je danas samoubistvo mašinovođe na brzom vozu (TGV), što je tokom prethodne noći bio uzrok velikih poremećaja koji su uticali na linije brzih vozova u jugoistočnoj Evropi. SNCF je saopštio da je… »
Mašinovođa na Badnje veče izvršio samoubistvo: Iskočio iz voza pri punoj brzini, evo šta je spasilo putnike
Telegraf 25.12.2024
Preporučujemo. Francuska nacionalna železnička kompanija (SNCF) potvrdila je danas samoubistvo mašinovođe na brzom vozu (TGV), što je tokom prethodne noći bio uzrok velikih poremećaja koji su uticali na linije brzih vozova u jugoistočnoj Evropi. SNCF je… »
Francuska železnica potvrdila samoubistvo mašinovođe voza kojim je upravljao
Euronews 25.12.2024
Francuska nacionalna železnička kompanija (SNCF) potvrdila je danas samoubistvo mašinovođe na brzom vozu (TGV), što je tokom prethodne noći bio uzrok velikih poremećaja koji su uticali na linije brzih vozova u jugoistočnoj Evropi. SNCF je saopštio da je… »
Vesti dana »
Amerika ozbiljno zapretila: "Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"!
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Skandal na Slanoj Bari: "Grobari" topovskim udarima povredili sudiju i igrača, Vojvodina odbila da nastavi meč - Partizan prvak!
RTV pre 55 minutajoš 36 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih