Povezane vesti

"Hvala Čoviću što me je doveo u Zvezdu"

"Hvala Čoviću što me je doveo u Zvezdu"

Sportske.net pre 21 sat
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos zvahvalio se doskorašnjem predsedniku tog kluba Nebojši Čoviću na ukazanoj šansi, nakon odlaska Duška Ivanovića početkom prošle sezone, verujući da će lestvica očekivanja u klubu sa Malog Kalemegdana… »
Svi smo mi zvezda, Hvala što ste preuzeli takav rizik: Sferopulos zahvalan Čoviću! (video)

Svi smo mi zvezda, Hvala što ste preuzeli takav rizik: Sferopulos zahvalan Čoviću! (video)

Hot sport pre 22 sata
Grk zahvalan doskorašnjem predsedniku! Na novogodišnjem koktelu Crvene zvezde Janis Sferopulos je iskoristio priliku da se zahvali aktuelnom predsedniku Košarkaško saveza Srbije, Nebojši Čoviću jer ga je dovoe u klub. “Hvala što ste mi dali… »
Kakve reči: Branko Lazić se oglasio, poslao poruku Nebojši Čoviću

Kakve reči: Branko Lazić se oglasio, poslao poruku Nebojši Čoviću

Večernje novosti pre 22 sata
NA tradicionalnom novogodišnjem koktelu Crvene zvezde okupili su se igrači, stručni štab i brojni gosti. Posebnu zahvlanicu dobio je Nebojša Čović, dugogodišnji predsednik crveno-belih. FOTO: M. Vukadinović Poseban poklon dodeljen je Nebojši… »
"Nije bilo lako dati strancu da vodi Crvenu zvezdu!": Janis Sferopulos otvorio dušu, znao je da rizikuje

"Nije bilo lako dati strancu da vodi Crvenu zvezdu!": Janis Sferopulos otvorio dušu, znao je da rizikuje

Mondo pre 23 sata
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos oglasio se povodom kraja godine i istakao da mu je jasno da je biilo rizično kada je doveden na mesto trenera. "Dobro veče", rekao je na srpskom Janis Sferopulos na novogodišnjem koktelu Crvene zvezde, a onda se… »
Sferopulos Čoviću: Hvala vam, rizikovali ste!

Sferopulos Čoviću: Hvala vam, rizikovali ste!

Sport klub pre 1 dan
Na novogodišnjem koktelu, trener Crvene zvezde Janis Sferopulos zahvalio se doskorašnjem predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću. “Hvala što ste mi dali priliku da budem trener Zvezde, znam da ovde nije lako da dođe strani trener, preuzeli ste… »

Vesti dana »