Povezane vesti
Musolini: Moj pradeda Benito bio je veoma važna osoba…
Sport klub 25.12.2024
Fudbaler Lacija na pozajmici u drugoligašu Juve Stabija Romano Florijani Musolini želi da ga navijači i mediji ocenjujte na osnovu njegove igre, ne prezimena. U Italiji je i dalje jedna od tema kontrovezni incident sa navijačima drugoligaša Juve Stabije… »
Navijači italijanskog drugoligaša proslavili pogodak Musolinijevog praunuka fašističkim pozdravom (VIDEO)
Danas 24.12.2024
Italijanski fudbalski savez (FIGC) pokrenuo je istragu nakon kontroverznog incidenta sa navijačima drugoligaša Juve Stabije, koji su, navodno, fašističkim pozdravima slavili pogodak Romana Musolinija, praunuka Benita Musolinija tokom nedavnog meča protiv… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

"Potpuno uništenje": Tramp još jednom zapretio Hamasu u slučaju da militantna grupa ne pristane na mirovni plan: "Bibi je za"
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Zelenski: Međunarodni odgovor na rusku agresiju je slab, Putin se samo smeje Zapadu
NIN pre 16 minutajoš 41 povezana

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 36 minutajoš 34 povezane

Vn Singapura: Rasel pobedio, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Kurir pre 31 minutajoš 38 povezanih