Повезане вести
Гога Секулић пуштена после хапшења: Певачица са колегом легитимисана, полиција обавила своје, па се растали
Блиц 26.12.2024
Након што је ухапшена, певачица Гога Секулић је пуштена са границе заједно са колегом Александром Мисојчићем, након интервенције полиције и пресретања. Када су одведени у просторије граничне полиције, они су брзо препознати и… »
Ево шта је радила Гога Секулић два сата пре него што је ухапшена: Певачица се огласила на Инстаграму, није ни слутила шта ће…
Блиц 26.12.2024
Фолк певачица Гога Секулић је ухапшена на граници између Хрватске и Босне Херцеговине. Гога је приведена заједно са колегом КСандером приликом покушаја да уђу у Хрватску. Она се само два сата пре хапшења огласила на свом… »
Ухапшена Гога Секулић: Певачица приведена на граници
Блиц 26.12.2024
Фолк певачица Гога Секулић је наводно ухапшена. Гога је заједно са колегом КСандером, са којим често наступа, заустављена на граници између Хрватске и Босне Херцеговине. Они су ухапшени приликом покушаја да уђу у Хрватску. Гога… »
"Како не знате ко сам: Ја?" Гога Секулић је ово причала полицији кад је ухапшена: "Знате мој хит гаћице"
Блиц 25.12.2024
Фолк певачица Гога Секулић ухапшена је вечерас на граници између Хрватске и Босне, о чему бруји регион. Гога је ухапшена заједно са колегом Александром Мисојчићем, са којим се запутила у Хрватску где вечерас имају наступ, а у… »
"Одбила је да покаже документа": Испливали детаљи хапшења Гоге Секулић на граници: "Ишла је пешке"
Блиц 25.12.2024
Фолк певачица Гога Секулић ухапшена је вечерас на граници између Хрватске и Босне. Гога је ухапшена заједно са колегом Александром Мисојчићем, са којим се запутила у Хрватску где вечерас имају наступ. Како извор близак певачима… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 4 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 8 сатијош 32 повезане