Povezane vesti

Goga Sekulić puštena posle hapšenja: Pevačica sa kolegom legitimisana, policija obavila svoje, pa se rastali

Goga Sekulić puštena posle hapšenja: Pevačica sa kolegom legitimisana, policija obavila svoje, pa se rastali

Blic pre 44 minuta
Nakon što je uhapšena, pevačica Goga Sekulić je puštena sa granice zajedno sa kolegom Aleksandrom Misojčićem, nakon intervencije policije i presretanja. Kada su odvedeni u prostorije granične policije, oni su brzo prepoznati i pušteni, potvrdio… »
Uhapšena Goga Sekulić: Pevačica privedena na granici

Uhapšena Goga Sekulić: Pevačica privedena na granici

Blic pre 1 sat
Folk pevačica Goga Sekulić je navodno uhapšena. Goga je zajedno sa kolegom Xanderom, sa kojim često nastupa, zaustavljena na granici između Hrvatske i Bosne Hercegovine. Oni su uhapšeni prilikom pokušaja da uđu u Hrvatsku. Goga je navodno pešaka… »
Evo šta je radila Goga Sekulić dva sata pre nego što je uhapšena: Pevačica se oglasila na Instagramu, nije ni slutila šta…

Evo šta je radila Goga Sekulić dva sata pre nego što je uhapšena: Pevačica se oglasila na Instagramu, nije ni slutila šta…

Blic pre 1 sat
Folk pevačica Goga Sekulić je uhapšena na granici između Hrvatske i Bosne Hercegovine. Goga je privedena zajedno sa kolegom Xanderom prilikom pokušaja da uđu u Hrvatsku. Ona se samo dva sata pre hapšenja oglasila na svom Instagramu. Naime, Goga je… »
"Kako ne znate ko sam: Ja?" Goga Sekulić je ovo pričala policiji kad je uhapšena: "Znate moj hit gaćice"

"Kako ne znate ko sam: Ja?" Goga Sekulić je ovo pričala policiji kad je uhapšena: "Znate moj hit gaćice"

Blic pre 24 sata
Folk pevačica Goga Sekulić uhapšena je večeras na granici između Hrvatske i Bosne, o čemu bruji region. Goga je uhapšena zajedno sa kolegom Aleksandrom Misojčićem, sa kojim se zaputila u Hrvatsku gde večeras imaju nastup, a u toku noći je… »
"Odbila je da pokaže dokumenta": Isplivali detalji hapšenja Goge Sekulić na granici: "Išla je peške"

"Odbila je da pokaže dokumenta": Isplivali detalji hapšenja Goge Sekulić na granici: "Išla je peške"

Blic pre 1 dan
Folk pevačica Goga Sekulić uhapšena je večeras na granici između Hrvatske i Bosne. Goga je uhapšena zajedno sa kolegom Aleksandrom Misojčićem, sa kojim se zaputila u Hrvatsku gde večeras imaju nastup. Kako izvor blizak pevačima navodi, oni su… »

Vesti dana »