Povezane vesti
VIDEO: Musolinijev praunuk postigao gol, navijači reagovali fašističkim pozdravom
Radio 021 26.12.2024
Fudbalski savez Italije pokrenuo je istragu protiv navijača Juve Stabije koji su fašističkim pozdravom proslavili gol Romana Musolinija, praunuka Benita Musolinija. Juve Stabija je u nedelju pobedila Ćezenu minimalnim rezultatom, a jedini pogodak… »
Romano Musolini posle incidenta na utakmici: „Moj pradeda Benito je bio veoma važna ličnost za Italiju, ali mi smo u 2024…
Danas 25.12.2024
U Italiji je i dalje jedna od tema kontroverzni incident sa navijačima fudbalskog drugoligaša Juve Stabije, koji su navodno fašističkim pozdravima slavili pogodak Romana Florijanija Musolinija, praunuka vođe fašista u Italiji Benita Musolinija, tokom… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 1 povezana
Zastrašujuća tradicija za crno-bele pred 180. večiti derbi: Partizan nije pobedio Zvezdu baš dugo...
Kurir pre 12 minutajoš 5 povezanih
Majka poznate influenserke ušla u Elitu 10, pa progovorila o ćerki: "Prodala me je za lajk!"
Telegraf pre 47 minutajoš 2 povezane
"Krišom sam potpisao ugovor" On se nije pojavljivao na snimanju profila: "Sve se desilo u poslednji čas"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana