Povezane vesti
VIDEO: Musolinijev praunuk postigao gol, navijači reagovali fašističkim pozdravom
Radio 021 26.12.2024
Fudbalski savez Italije pokrenuo je istragu protiv navijača Juve Stabije koji su fašističkim pozdravom proslavili gol Romana Musolinija, praunuka Benita Musolinija. Juve Stabija je u nedelju pobedila Ćezenu minimalnim rezultatom, a jedini pogodak… »
Romano Musolini posle incidenta na utakmici: „Moj pradeda Benito je bio veoma važna ličnost za Italiju, ali mi smo u 2024…
Danas 25.12.2024
U Italiji je i dalje jedna od tema kontroverzni incident sa navijačima fudbalskog drugoligaša Juve Stabije, koji su navodno fašističkim pozdravima slavili pogodak Romana Florijanija Musolinija, praunuka vođe fašista u Italiji Benita Musolinija, tokom… »
Vesti dana »
Skočila cena nafte posle izjave Trampa da prekida primirje sa Iranom
Forbes pre 56 minutajoš 34 povezane
Uhapšen pa otkriveno da je begunac! Za Nišlijom bila raspisana poternica, a policija ga uhvatila na delu sa drogom (foto)
Kurir pre 21 minutajoš 31 povezana
Brnabić: Na konferenciji predsednika parlamenata usvojena Beogradska deklaracija
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Poslanici počeli o amandmanima, Petrašinović i Bakarec hvalili svoj predlog zakona i Vučića
Danas pre 16 minutajoš 24 povezane
Tramp: Za mene je primirje sa Iranom završeno, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 46 minutajoš 28 povezanih