Povezane vesti

Ubice su tačno znale u kojoj sobi je meta: Kriminolog analizirao likvidaciju u Kaluđerici: "Prekršio je pravila ili je ovo…

Ubice su tačno znale u kojoj sobi je meta: Kriminolog analizirao likvidaciju u Kaluđerici: "Prekršio je pravila ili je ovo…

Blic pre 1 dan
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je na spavanju u subotu oko 4 sata ujutru u kući u Kaluđerici, dok je pored njega u krevetu bila devojka T.D. (25) koja je ranjena u šaku jer je pokušala da ga spasi. Četvorica su provalila u kuću i tačno su… »
"Zauvek ti, ja i naše malo sunce": Trudna verenica se oprostila od Pivceta, objavila poslednju sliku pre surovog ubistva: "Par…

"Zauvek ti, ja i naše malo sunce": Trudna verenica se oprostila od Pivceta, objavila poslednju sliku pre surovog ubistva: "Par…

Blic pre 1 dan
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je u Kaluđerici, dok je pored njega u krevetu bila verenica T.D. (25) koja je ranjena u šaku jer je pokušala da ga spasi, a sada se uz poslednju njihovu zajedničku fotografiju, potresnim rečima oprostila od njega… »
Majka ubijenog Nikole iz Kaluđerice uputila potresnu poruku: Objavila njihovu zajedničku sliku

Majka ubijenog Nikole iz Kaluđerice uputila potresnu poruku: Objavila njihovu zajedničku sliku

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. "Najlepše i najbolje moje sunce", započela je potresnu poruku majka Nikole Stankovića (27) koji je ubijen u svojoj kući u Kaluđerici kada su nepoznati napadači zapucali u njega dok je ležao pored trudne verenice. Njegova majka se 4… »
Poslednje fotografije ubijenog Pivceta s nanogicom! Ovako je vreme provodio u kućnom pritvoru, a njegova majka poručila: Ti…

Poslednje fotografije ubijenog Pivceta s nanogicom! Ovako je vreme provodio u kućnom pritvoru, a njegova majka poručila: Ti…

Kurir pre 20 sati
Na društvenim mrežama osvanule su poslednje fotografije ubijenog Nikole Stankovića (27) Pivceta iz Kaluđerice, ali i reči njegove majke! Spojene u jedan video zapis uz pesmu "Što te nema" u pozadini, njegova trudna verenica T.D. (25) podelila je na… »
"Najlepše i najbolje moje sunce, ponos moj..." Oglasila se majka ubijenog Nikole Stankovića Pivceta! Potresna poruka posle…

"Najlepše i najbolje moje sunce, ponos moj..." Oglasila se majka ubijenog Nikole Stankovića Pivceta! Potresna poruka posle…

Kurir pre 19 sati
Majka Nikole Stankovića Pivceta (27), koji je ubijen u svojoj kući u Kaluđerici, oglasila se četiri dana nakon likvidacije i podelila emotivan snimak u znak sećanja na Nikolu. Nikolina majka komentarisala je objavu njegovog prijatelja kada je… »
"Ponos moj, volim te najviše na svetu": Oglasila se majka ubijenog Pivceta (27), brutalno likvidiran dok je spavao

"Ponos moj, volim te najviše na svetu": Oglasila se majka ubijenog Pivceta (27), brutalno likvidiran dok je spavao

Mondo pre 20 sati
Nikola Stanković Pivce sahranjen je juče na lokalnom groblju u Kaluđerici. Majka Nikole Stankovića Pivceta (27), koji je ubijen u svojoj kući u Kaluđerici, oglasila se četiri dana nakon likvidacije i podelila emotivan snimak u znak sećanja na… »
Ovo je poslednja slika likvidiranog Nikole iz Kaluđerice sa nanogvicom: Optužen za pucnjavu u "Stefan Braun"

Ovo je poslednja slika likvidiranog Nikole iz Kaluđerice sa nanogvicom: Optužen za pucnjavu u "Stefan Braun"

Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je u svojoj kući u Kaluđerici u subotu oko 4 ujutru dok je spavao sa svojom trudnom devojkom T. D. (25). Četiri momka uletela su u kuću sa pancirima i "overili" Nikolu sa tri hica, jedan u vrat a dva… »
Osvanule poslednje fotografije Nikole Stankovića Pivceta sa nanogicom: Otkriveno kako je provodio vreme u pritvoru, njegova…

Osvanule poslednje fotografije Nikole Stankovića Pivceta sa nanogicom: Otkriveno kako je provodio vreme u pritvoru, njegova…

Blic pre 22 sata
Nikola Stanković Pivce (27) bio je šest meseci nalazio u kućnom pritvoru, a kako van svog dvorišta nije mogao da izlazi, njegovi egzekutori su našli način da dođu do njega. U subotu, 21. decembra upali su u njegovu kuću u beogradskom naselju… »
"Samo par sati nakon ove slike, uzeli su te iz mog zagrljaja" Oglasila se verenica ubijenog Pivca: Moram da se borim za ono…

"Samo par sati nakon ove slike, uzeli su te iz mog zagrljaja" Oglasila se verenica ubijenog Pivca: Moram da se borim za ono…

Kurir pre 23 sata
Nikola Stanković (27) zvani Pivce sahranjen je juče na Starom groblju u Kaluđerici kod Beograda, a njegova verenica T. D. oprostila od njega na društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju. "Sunce moje najlepše, samo par sati nakon ove slike, uzeli… »
Poslednje fotografije ubijenog "Pivceta" sa nanogicom: Ubice znale da neće moći da ga sačekaju na ulici, ubili ga u sobi

Poslednje fotografije ubijenog "Pivceta" sa nanogicom: Ubice znale da neće moći da ga sačekaju na ulici, ubili ga u sobi

Mondo pre 23 sata
Nikolu Stankovića Pivceta su ubili na spavanju u porodičnom domu u Kaluđerici. Na društvenim mrežama osvanule su poslednje fotografije ubijenog Nikole Stankovića (27) Pivceta iz Kaluđerice, ali i reči njegove majke. Spojene u jedan video zapis uz… »
Ubice Nikole stankovića pivceta iz kaluđerice skrivale se iza fantomki: Nosili pancire, glumili specijalce, ali nisu…

Ubice Nikole stankovića pivceta iz kaluđerice skrivale se iza fantomki: Nosili pancire, glumili specijalce, ali nisu…

Blic pre 23 sata
Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je u svojoj kući u Kaluđerici u subotu oko četiri sata izjutra. Ubijen je dok je spavao sa svojom devojkom T. D. (25), koja je ranjena u šaku. Stanković je likvidiran sa tri hica - dva u glavu, jedan u vrat. U… »
Ovako je izveden vojnički upad u kuću Nikole iz Kaluđerice: Kamere sve snimle, od ubica do kola!

Ovako je izveden vojnički upad u kuću Nikole iz Kaluđerice: Kamere sve snimle, od ubica do kola!

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Nikola Stanković Pivce (27) ubijen je u svojoj kući u Kaluđerici u subotu oko 4 ujutru dok je spavao sa svojom trdunom devojkom T. D. (25), koja je ranjena u šaku, a on je likvidiran sa tri hica, dva u glavu, jedan u vrat. U kući su… »
Trudna devojka ubijenog Nikole iz Kaluđerice objavila zajedničku sliku: Evo šta je poručila svima

Trudna devojka ubijenog Nikole iz Kaluđerice objavila zajedničku sliku: Evo šta je poručila svima

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Nikola Stanković Pivce (27) likvidiran je u subotu u kući u Kaluđerici, dok je pored njega u krevetu bila trudna devojka T.D. (25) koja je ranjena u šaku. Nakon što su ga prijatelji i rodbina ispratili na večni počinak, oglasila se… »
"Samo par sati nakon ove slike uzeli su te iz mog zagrljaja": Verenica ubijenog Pivca objavila zajedničku fotografiju

"Samo par sati nakon ove slike uzeli su te iz mog zagrljaja": Verenica ubijenog Pivca objavila zajedničku fotografiju

Mondo pre 1 dan
Oglasila se verenica ubijenog Nikole Stankovića, podelila je njihovu zajedničku fotografiju. Nikola Stanković (27) zvani Pivce sahranjen je juče na Starom groblju u Kaluđerici kod Beograda, a njegova verenica T. D. oprostila od njega na društvenim… »

Vesti dana »