Povezane vesti
Jednostavna, a moćna vežba za bolje raspoloženje
Radio 021 26.12.2024
Savet da treba da se podsećate koliko ste srećni je prastar, ali se ispostavlja da beleženje dobrih stvari koje nam se dešavaju tokom dana zaista poboljšava raspoloženje. EPA-EFE/REX/Shutterstock Savet da treba da se podsećate koliko ste srećni je… »
BBC News 26.12.2024
Savet da treba da se podsećate koliko ste srećni je prastar, ali se ispostavlja da beleženje dobrih stvari koje nam se dešavaju tokom dana zaista poboljšava raspoloženje. Savet da treba da se podsećate koliko ste srećni je prastar, ali se ispostavlja da… »
Danas 26.12.2024
Savet da treba da se podsećate koliko ste srećni je prastar, ali se ispostavlja da beleženje dobrih stvari koje nam se dešavaju tokom dana zaista poboljšava raspoloženje. Od svih psiholoških intervencija koje su osmišljene na osnovu istraživanja, mislim… »
NIN 26.12.2024
Savet da treba da se podsećate koliko ste srećni je prastar, ali se ispostavlja da beleženje dobrih stvari koje nam se dešavaju tokom dana zaista poboljšava raspoloženje. Od svih psiholoških intervencija koje su osmišljene na osnovu istraživanja, mislim… »
Vesti dana »

Četrdeset mrtvih u munjevitom napadu Vojska nastavila sa udarima na punktove
Alo pre 22 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Uživo (foto, video) apokaliptične scene iz crne gore, preti ogromna eksplozija! Albanac izazvao požar kod omiljene plaže, ali neće odgovarati! Buktinja progutala kuće u Podgorici, dramatični snimci evakuacije
Blic pre 42 minutajoš 81 povezana

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih