Povezane vesti
Nada Obrić iskreno o ljubavi, braku i životnim borbama: Volela sam ga do poslednjeg trenutka!
Svet plus pre 13 sati
Čuvena pevačica Nada Obrić, koja je četiri puta pobedila opaku bolest, oduvek je inspiracija mnogima. Njena iskrenost u pričama o životnim izazovima, ljubavi, braku i karijeri privukla je pažnju javnosti, a u jednom intervjuu otkrila je mnoge… »
"Htela sam da se ubijem" Pevačica 12 godina radila u opštini, zbog muškarca je proživela svašta, rodila mu decu, a on je…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Nada Obrić četiri puta se izborila sa opakom bolešću, a uvek je o svemu otvoreno govorila u cilju da pomogne onima koji prolaze kroz istu ili slučnu situaciju. Nada je jednom prilikom otvorila dušu svom životu i otkrila detalje o svom… »
"Nisam htela takav život" Velika ispovest pevačice, iznela šok detalje iz braka sa mužem koji ju je prevario, pomišljala…
Blic pre 24 sata
Pevačica Nada Obrić četiri puta se hrabro borila sa opakom bolešću, a o svojoj borbi uvek je otvoreno govorila kako bi pomogla onima koji prolaze kroz isto. Nada je jednom prilikom otvorila dušu svom životu i otkrila detalje o svom suprugu. - Ja… »
Vesti dana »
Profesori sa PMF-a kuvali za studente u blokadi: Želimo da pošaljemo poruku da smo uz naše studente
Danas pre 6 satijoš 24 povezane
Uhapšeni ministar u BiH prijavljen u Novom Sadu, ima nekretnine i glasa na izborima
Radio 021 pre 8 satijoš 32 povezane
Urnebesno: Kalinić se vozao po aerodromu, ali nećete verovati na čemu! (video)
Hot sport pre 3 satajoš 42 povezane
Netanjahu: Izrael će nastaviti da napada Hute u Jemenu dok ne završi posao
Vesti online pre 1 satjoš 37 povezanih