Povezane vesti
Šta je spojilo Gerija Oldmana, ‘Spore konje’ i britansku obaveštajnu službu MI5
Danas pre 1 dan
Britanska kontraobaveštajna i bezbednosna agencija, poznata kao MI5, objavila je specijalnu verziju praznične pesme Noć uoči Božića i to u izvođenju slavnog glumca Gerija Oldmana. Oldman se na taj način vratio u ulogu Džeksona Lemba, špijuna… »
Šta je spojilo Gerija Oldmana, 'Spore konje' i britansku obaveštajnu službu MI5
BBC News pre 1 dan
Vraćajući se u ulogu špijuna britanske obaveštajne agencije, slavni glumac Geri Odlman izrecitovao je nešto drugačiju verziju pesme „Noć pre Božića". Britanska kontraobaveštajna i bezbednosna agencija, poznata kao MI5, objavila je specijalnu… »
Božić spojio glumca Gerija Oldmana i britansku obaveštajnu službu MI5
Blic pre 1 dan
Britanska kontraobaveštajna i bezbednosna agencija, poznata kao MI5, objavila je specijalnu verziju praznične pesme Noć uoči Božića i to u izvođenju slavnog glumca Gerija Oldmana. Oldman se na taj način vratio u ulogu Džeksona Lemba, špijuna… »
Radio 021 pre 1 dan
Vraćajući se u ulogu špijuna britanske obaveštajne agencije, slavni glumac Geri Odlman izrecitovao je nešto drugačiju verziju pesme „Noć pre Božića". Getty Images Britanska kontraobaveštajna i bezbednosna agencija, poznata kao MI5, objavila je… »
Danas pre 1 dan
NIN pre 1 dan
Vesti dana »
BLOG: „Sanjamo bajke, živimo horor“ – akcije studenata kod RTV, na mostu u Nišu i kod Ministarstva prosvete
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
(VIDEO) „I ministarstvo da nešto nauči“: Studenti ostavili udžbenike ispred Ministarstva prosvete
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Otkriveno ko je među uhapšenima za likvidaciju Nikole Stankovića Pivceta: Osuđivan za razbojništvo
Nova pre 37 minutajoš 46 povezanih
Seul: Ukrajinske snage tokom borbi sa ruskom vojskom zarobile severnokorejskog vojnika
Glas Amerike pre 2 satajoš 36 povezanih