Povezane vesti
Sudije će biti kažnjene - Partizan oštećen na derbiju
B92 pre 16 sati
Nova ekspertiza suđenja sa "večitog" derbija ukazala je na još grešaka koje idu na štetu Partizana. Zvezda je slavila u prvom ovosezonskom derbiju u regionalnom takmičenju 89:84 u Beogradskoj areni. Kako se navelo odmah nakon utakmice, sudije su… »
"Gde ide ABA liga sa ovakvim suđenjem? Partizan će da stavi prst na čelo": Mijailović podigao glas zbog grešaka
Mondo pre 1 dan
Ostoja Mijailović otvoreno je pričao o ABA ligi i greškama sudija na štetu Partizana. Partizan je u drugom ovosezonskom derbiju, prvom u ABA ligi, izgubio od Crvene zvezde u Areni (89:84). Posle tog meča iz regionalnog takmičenja stiglo je… »
Menjajte se ili ćemo mi morati: Ostoja Mijailović poslao upozorenje ABA ligi!
Hot sport pre 1 dan
Predsednik crno- belih oštro upozorio ABA ligi! Na novogodišnjem koktelu KK Partizan, predsednik kluba Ostoja Mijailović osvrnuo se na kontroverzni poraz crno-belih od večitog rivala, Crvene zvezde, u prvom derbiju AdmiralBet ABA lige. Ovaj meč… »
Ostoja upozorio AdmiralBet ABA ligu: "Menjajte se ili ćemo mi..."
Sportske.net pre 1 dan
Naizgled idiličnu atmosferu sa novogodišnjeg koktela KK Partizan pokvario je osvrt na ovonedeljni poraz u prvom večitom derbiju AdmiralBet lige gde su košarkaši crno-belih poraženi od Crvene zvezde u meču gde koji su obležile sudijske greške… »
Mijailović: ABA je preterala, ili će nešto da menjaju ili ćemo mi
Sport klub pre 1 dan
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u izjavi za Sport Klub rekao da je veoma ljut na ABA ligu zbog poslednjeg večitog derbija u kom je crno beli tim nekoliko puta oštećen od strane sudija. Najavljuje zato reakciju tima iz Humske. Dva dana… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti idu ka RTV, policija u zgradi, u Beogradu blokada Autokomande
N1 Info pre 18 minutajoš 23 povezane
Studenti danas ostavljaju udžbenike ispred Ministarstva prosvete – podrška srednjoškolcima
Pravda pre 2 satajoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Lavrov: Centri odlučivanja u Kijevu mogu biti direktna meta; Trenutno se traga za 60.000 Ukrajinaca
RTV pre 43 minutajoš 35 povezanih