Повезане вести

Судије ће бити кажњене - Партизан оштећен на дербију

Судије ће бити кажњене - Партизан оштећен на дербију

Б92 26.12.2024
Нова експертиза суђења са "вечитог" дербија указала је на још грешака које иду на штету Партизана. Звезда је славила у првом овосезонском дербију у регионалном такмичењу 89:84 у Београдској арени. Како се навело одмах након… »
"Где иде АБА лига са оваквим суђењем? Партизан ће да стави прст на чело": Мијаиловић подигао глас због грешака

"Где иде АБА лига са оваквим суђењем? Партизан ће да стави прст на чело": Мијаиловић подигао глас због грешака

Мондо 26.12.2024
Остоја Мијаиловић отворено је причао о АБА лиги и грешкама судија на штету Партизана. Партизан је у другом овосезонском дербију, првом у АБА лиги, изгубио од Црвене звезде у Арени (89:84). После тог меча из регионалног такмичења… »
Мењајте се или ћемо ми морати: Остоја Мијаиловић послао упозорење АБА лиги!

Мењајте се или ћемо ми морати: Остоја Мијаиловић послао упозорење АБА лиги!

Хот спорт 26.12.2024
Председник црно- белих оштро упозорио АБА лиги! На новогодишњем коктелу КК Партизан, председник клуба Остоја Мијаиловић осврнуо се на контроверзни пораз црно-белих од вечитог ривала, Црвене звезде, у првом дербију АдмиралБет АБА… »
Остоја упозорио АдмиралБет АБА лигу: "Мењајте се или ћемо ми..."

Остоја упозорио АдмиралБет АБА лигу: "Мењајте се или ћемо ми..."

Спортске.нет 26.12.2024
Наизглед идиличну атмосферу са новогодишњег коктела КК Партизан покварио је осврт на овонедељни пораз у првом вечитом дербију АдмиралБет лиге где су кошаркаши црно-белих поражени од Црвене звезде у мечу где који су облежиле… »
Мијаиловић: АБА је претерала, или ће нешто да мењају или ћемо ми

Мијаиловић: АБА је претерала, или ће нешто да мењају или ћемо ми

Спорт клуб 26.12.2024
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић је у изјави за Спорт Клуб рекао да је веома љут на АБА лигу због последњег вечитог дербија у ком је црно бели тим неколико пута оштећен од стране судија. Најављује зато реакцију тима из… »

Вести дана »