Povezane vesti
Sudije će biti kažnjene - Partizan oštećen na derbiju
B92 26.12.2024
Nova ekspertiza suđenja sa "večitog" derbija ukazala je na još grešaka koje idu na štetu Partizana. Zvezda je slavila u prvom ovosezonskom derbiju u regionalnom takmičenju 89:84 u Beogradskoj areni. Kako se navelo odmah nakon utakmice, sudije su… »
"Gde ide ABA liga sa ovakvim suđenjem? Partizan će da stavi prst na čelo": Mijailović podigao glas zbog grešaka
Mondo 26.12.2024
Ostoja Mijailović otvoreno je pričao o ABA ligi i greškama sudija na štetu Partizana. Partizan je u drugom ovosezonskom derbiju, prvom u ABA ligi, izgubio od Crvene zvezde u Areni (89:84). Posle tog meča iz regionalnog takmičenja stiglo je saopštenje u… »
Menjajte se ili ćemo mi morati: Ostoja Mijailović poslao upozorenje ABA ligi!
Hot sport 26.12.2024
Predsednik crno- belih oštro upozorio ABA ligi! Na novogodišnjem koktelu KK Partizan, predsednik kluba Ostoja Mijailović osvrnuo se na kontroverzni poraz crno-belih od večitog rivala, Crvene zvezde, u prvom derbiju AdmiralBet ABA lige. Ovaj meč, obeležen… »
Ostoja upozorio AdmiralBet ABA ligu: "Menjajte se ili ćemo mi..."
Sportske.net 26.12.2024
Naizgled idiličnu atmosferu sa novogodišnjeg koktela KK Partizan pokvario je osvrt na ovonedeljni poraz u prvom večitom derbiju AdmiralBet lige gde su košarkaši crno-belih poraženi od Crvene zvezde u meču gde koji su obležile sudijske greške. Samo dan… »
Mijailović: ABA je preterala, ili će nešto da menjaju ili ćemo mi
Sport klub 26.12.2024
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u izjavi za Sport Klub rekao da je veoma ljut na ABA ligu zbog poslednjeg večitog derbija u kom je crno beli tim nekoliko puta oštećen od strane sudija. Najavljuje zato reakciju tima iz Humske. Dva dana posle… »
Vesti dana »
Počeo 21. Svetski kongres ekonomista u Beogradu, Vučić: “Svet koji smo poznavali više ne postoji”
NIN pre 55 minutajoš 34 povezane
Kir Starmer podneo ostavku na mesto lidera laburista, najavio odlazak sa mesta premijera
Beta pre 55 minutajoš 43 povezane
Tajni spisak EXPO izvođača: Na najvažnijem državnom projektu rade sestra Ace Rošavog, osuđivani navijači, član Pink Pantera, Bagzijev sin, firma povezana sa Čumetom...
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
RHMZ izdao upozorenje - u kojim delovima Srbije nas očekuju pljuskovi, grmljavina, pa i grad
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana