Povezane vesti
Jedna od najtraženijih pevačica u Srbiji i regionu tužila Grand: Presekla i javno otkrila i šta su joj uradili
Mondo pre 1 dan
Folk zvezda je priznala da neki detalji nisu ispoštovani i šta planira da učini povodom svega toga. Mlada folk zvezda Zorana Mićanović (19) šokirala je nedavno javnost izjavom da se odnos sa Grand produkcijom završio neslavno. Pevačica se pojavila… »
"Tražila sam neki izlaz..." Pevačica prekinula saradnju sa Grandom, pa najavila tužbu, a sad sve otkrila: Sudićemo se...
Kurir pre 1 dan
Pevačica Zorana Mićanović prokomentarisala je brojne aktuelnosti, pa se osvrnula na odnos sa " Grand produkcijom". Zorana je najpre je otkrila da više nije pripadnica produkcijske kuće "Grand", iz koje je pre nekoliko godina potekla. - Ostala sam sa… »
Srpska pevačica prekinula saradnju sa "Grandom": Sad sve priznala: "Otišla sam tamo gde mi je bolje"
Blic pre 1 dan
Pevačica Zorana Mićanović (19) prokomentarisala je odnos sa "Grand produkcijom", a kako je istakla oni nisu ispoštovali neke stavke iz ugovora. Zorana je otkrila da više nije pripadnica produkcijske kuće " Grand", iz koje je pre nekoliko godina… »
Vesti dana »
Maja Sever studentima: Vi ste oni koje treba slušati, i mi vas slušamo
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Pucnjava u Bulevaru kralja Aleksandra! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Pivceta, čula se tri hica, ranjen policajac! (video)
Blic pre 2 satajoš 49 povezanih
Obaveštajci Južne Koreje: Preminuo prvi zarobljeni severnokorejski vojnik; koliko Ukrajinaca veruje u Trampov mir
RTS pre 25 minutajoš 36 povezanih