Повезане вести

Једна од најтраженијих певачица у Србији и региону тужила Гранд: Пресекла и јавно открила и шта су јој урадили

Једна од најтраженијих певачица у Србији и региону тужила Гранд: Пресекла и јавно открила и шта су јој урадили

Мондо 26.12.2024
Фолк звезда је признала да неки детаљи нису испоштовани и шта планира да учини поводом свега тога. Млада фолк звезда Зорана Мићановић (19) шокирала је недавно јавност изјавом да се однос са Гранд продукцијом завршио неславно… »
"Тражила сам неки излаз..." Певачица прекинула сарадњу са Грандом, па најавила тужбу, а сад све открила: Судићемо се...

"Тражила сам неки излаз..." Певачица прекинула сарадњу са Грандом, па најавила тужбу, а сад све открила: Судићемо се...

Курир 26.12.2024
Певачица Зорана Мићановић прокоментарисала је бројне актуелности, па се осврнула на однос са " Гранд продукцијом". Зорана је најпре је открила да више није припадница продукцијске куће "Гранд", из које је пре неколико година… »
Српска певачица прекинула сарадњу са "Грандом": Сад све признала: "Отишла сам тамо где ми је боље"

Српска певачица прекинула сарадњу са "Грандом": Сад све признала: "Отишла сам тамо где ми је боље"

Блиц 26.12.2024
Певачица Зорана Мићановић (19) прокоментарисала је однос са "Гранд продукцијом", а како је истакла они нису испоштовали неке ставке из уговора. Зорана је открила да више није припадница продукцијске куће " Гранд", из које је пре… »

Вести дана »