Povezane vesti

"Zvao sam sve iz imenika i govorio im da sam ubio babu, dedu i tatu" Zakazano suđenje Aleksi Milojeviću za trostruko ubistvo…

"Zvao sam sve iz imenika i govorio im da sam ubio babu, dedu i tatu" Zakazano suđenje Aleksi Milojeviću za trostruko ubistvo…

Kurir pre 1 dan
Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca, koji je u junu hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga Milojevića (60), babu Sarajevku (83) i dedu Miloša (81), 30. januara će sesti na optuženičku klupu. Kako su potvrdili iz Višeg suda u Zaječaru, za… »
Zakazano suđenje Aleksi Milojeviću za zločin u Knjaževcu: Ubio oca, babu i dedu, pa seo na pločnik ispred kuće i…

Zakazano suđenje Aleksi Milojeviću za zločin u Knjaževcu: Ubio oca, babu i dedu, pa seo na pločnik ispred kuće i…

Blic pre 1 dan
U Višem sudu u Zaječaru za 30. januar je zakazan početak suđenja Aleksi Milojeviću, optuženom za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Pripremno ročište koje je bilo zatvoreno za javnost održano je 24… »
Ovako je Aleksa Milojević u kući u Knjaževcu iz karabina ubio troje: Majka otkrila zbog čega je počinio zločin

Ovako je Aleksa Milojević u kući u Knjaževcu iz karabina ubio troje: Majka otkrila zbog čega je počinio zločin

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Aleksa Milojević (22) se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem - lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83). Miloš (81) njegova… »
Aleksa koji je optužen za trostruko ubistvo u Knjaževcu seda na optuženičku klupu: Imao sramnu odbranu

Aleksa koji je optužen za trostruko ubistvo u Knjaževcu seda na optuženičku klupu: Imao sramnu odbranu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. U Višem sudu u Zaječaru za 30. januar je zakazan početak suđenja Aleksi Milojeviću, optuženom za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu, potvrđeno je u tom sudu. Pripremno ročište koje je bilo zatvroreno za javnost je… »

Vesti dana »