Povezane vesti

Glumac zaprosio koleginicu na sceni, Nataša ostala u šoku i uhvatila se za glavu: "Znala sam da je lud"

Glumac zaprosio koleginicu na sceni, Nataša ostala u šoku i uhvatila se za glavu: "Znala sam da je lud"

Mondo pre 1 dan
Na opšte iznenađenje svih prisutnih, Aleksandar je kleknuo i zaprosio Popovićevu. Na predstavi u Varaždinu, glumac i komičar Aleksandar Lazić priredio je nezaboravan trenutak zaprosivši svoju koleginicu i partnerku Natašu Popovićna sceni… »
Hrvatski glumac zaprosio koleginicu na sceni, ona se uhvatila za glavu: "Znala sam da je lud, ali ovo nisam očekivala"…

Hrvatski glumac zaprosio koleginicu na sceni, ona se uhvatila za glavu: "Znala sam da je lud, ali ovo nisam očekivala"…

Blic pre 1 dan
Na predstavi u Varaždinu glumac i komičar je na sceni zaprosio svoju koleginicu i partnerku. Naime, glavne likove u predstavi igrali su komičar Aleksandar Lazić i Nataša Popović, koji u predstavi glume par, a zanimljivo je da su par i u privatnom… »
Hrvatski glumac zaprosio koleginicu na sceni: Ona se uhvatila za glavu i poručila "Znala sam da je lud, ali ovo..."

Hrvatski glumac zaprosio koleginicu na sceni: Ona se uhvatila za glavu i poručila "Znala sam da je lud, ali ovo..."

Kurir pre 1 dan
U martu ove godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, održan je 15. Tjedan smeha, a jedna od najzapaženijih tačaka bila je predstava „Gola istina“. Glavne uloge tumače komičar Aleksandar Lazić i Nataša Popović, koji u predstavi… »

Vesti dana »