Повезане вести
Глумац запросио колегиницу на сцени, Наташа остала у шоку и ухватила се за главу: "Знала сам да је луд"
Мондо 26.12.2024
На опште изненађење свих присутних, Александар је клекнуо и запросио Поповићеву. На представи у Вараждину, глумац и комичар Александар Лазић приредио је незабораван тренутак запросивши своју колегиницу и партнерку Наташу… »
Хрватски глумац запросио колегиницу на сцени, она се ухватила за главу: "Знала сам да је луд, али ово нисам очекивала"…
Блиц 26.12.2024
На представи у Вараждину глумац и комичар је на сцени запросио своју колегиницу и партнерку. Наиме, главне ликове у представи играли су комичар Александар Лазић и Наташа Поповић, који у представи глуме пар, а занимљиво је да су… »
Хрватски глумац запросио колегиницу на сцени: Она се ухватила за главу и поручила "Знала сам да је луд, али ово..."
Курир 26.12.2024
У марту ове године, у Хрватском народном казалишту у Вараждину, одржан је 15. Тједан смеха, а једна од најзапаженијих тачака била је представа „Гола истина“. Главне улоге тумаче комичар Александар Лазић и Наташа Поповић, који у… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 6 минутајош 31 повезана
Огласио се потпарол Европске комисије о сусрету Фон дер Лајен и Вучића
Нова пре 15 минутајош 20 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних