Povezane vesti
Glumac zaprosio koleginicu na sceni, Nataša ostala u šoku i uhvatila se za glavu: "Znala sam da je lud"
Mondo pre 1 dan
Na opšte iznenađenje svih prisutnih, Aleksandar je kleknuo i zaprosio Popovićevu. Na predstavi u Varaždinu, glumac i komičar Aleksandar Lazić priredio je nezaboravan trenutak zaprosivši svoju koleginicu i partnerku Natašu Popovićna sceni… »
Hrvatski glumac zaprosio koleginicu na sceni, ona se uhvatila za glavu: "Znala sam da je lud, ali ovo nisam očekivala"…
Blic pre 1 dan
Na predstavi u Varaždinu glumac i komičar je na sceni zaprosio svoju koleginicu i partnerku. Naime, glavne likove u predstavi igrali su komičar Aleksandar Lazić i Nataša Popović, koji u predstavi glume par, a zanimljivo je da su par i u privatnom… »
Hrvatski glumac zaprosio koleginicu na sceni: Ona se uhvatila za glavu i poručila "Znala sam da je lud, ali ovo..."
Kurir pre 1 dan
U martu ove godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, održan je 15. Tjedan smeha, a jedna od najzapaženijih tačaka bila je predstava „Gola istina“. Glavne uloge tumače komičar Aleksandar Lazić i Nataša Popović, koji u predstavi… »
Vesti dana »
Maja Sever studentima: Vi ste oni koje treba slušati, i mi vas slušamo
Beta pre 53 minutajoš 27 povezanih
Studenti ostavili udžbenike ispred Ministarstva prosvete, nadležnima poručili da ih pročitaju
Novi magazin pre 12 minutajoš 40 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael gađao infrastrukturu Hezbolaha na granici Libana i Sirije
Euronews pre 3 satajoš 18 povezanih
Otkriveno ko je među uhapšenima za likvidaciju Nikole Stankovića Pivceta: Osuđivan za razbojništvo
Nova pre 47 minutajoš 48 povezanih
Zarobljeni severnokorejski vojnik na rusko-ukrajinskom ratišu preminuo, kaže Seul
BBC News pre 4 satijoš 36 povezanih