Povezane vesti
Osvojio milijardu na Lotou, pa tek posle devet meseci došao i rekao da je dobitnik: "Mislim da su moji radni dani završeni"
Blic 26.12.2024
Obično ljudi koji osvoje nenormalne cife igrajući na lutriji jedva čekaju da podignu novac koji osvoje, pa čak i oni koji redovno igraju znaju šta će sa novcem - kada bi ga osvojili. Međutim, jedan pobednik igara na sreću je odlučio da svoj dobitak… »
Postao loto milioner i mesecima nije hteo da podigne novac: Kad je otišao po nagradu tražio je samo jedno
Kurir 26.12.2024
Većina ljudi koja osvoji ogromne sume na lutriji obično jedva čeka da podigne novac i ostvari svoje snove. Međutim, jedan srećni dobitnik iz Nju Džerzija odlučio je da svoj dobitak vredan 1,128 milijardi dolara podigne tek nakon devet meseci – i to uz… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 9 minutajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 59 minutajoš 4 povezane

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 2 satajoš 4 povezane