Povezane vesti
„Sanjao sam da sam student i da smo preuzeli vlast u državi“: Nastavnik iz Šapca koji je pešaka došao na blokade u Novi Sad…
Danas 26.12.2024
Nastavnik Nikola Milićević iz Šapca krenuo je pre dva dana peške iz tog grada ka Novom Sadu i stigao je na blokadu kod Promenade gde se sastao sa studentima na današnjem protestu. Razlog za ovakvu vrstu podrške je, kaže, svojevrstan protest, jer mu je u… »
Nastavnik krenuo peške iz Šapca, obratio se studentima u Novom Sadu: „Ubeđen sam da će ovaj napor uroditi plodom“
N1 Info 26.12.2024
Nastavnik fizičkog Nikola Milićević juče je krenuo peške iz Šapca ka Novom Sadu, a danas se obratio studentima na blokadi u tom gradu. Kako je rekao, „bio je naporan put, ali čovek mora da se žrtvuje“. „Igrom slučaja imao sam malo i problema sa nogama… »
Nastavnik krenuo peške iz Šapca, obratio se studentima u Novom Sadu: „Ubeđen sam da će ovaj napor uroditi plodom“
Novi magazin 26.12.2024
Nastavnik fizičkog Nikola Milićević juče je krenuo peške iz Šapca ka Novom Sadu, a danas se obratio studentima na blokadi u tom gradu. Kako je rekao, „bio je naporan put, ali čovek mora da se žrtvuje“. „Igrom slučaja imao sam malo i problema sa nogama… »
Vesti dana »
Sugerisao da meč treba da sudi muškarac: Valjeho novčano kažnjen zbog seksističkih izjava na Rolan Garosu
Kurir pre 35 minutajoš 72 povezane
Direktor policije ćuti, ministar "preživeo strašni sud": Sednica Odbora bez konkretnih odgovora na slučaj "Senjak"
N1 Info pre 4 satijoš 37 povezanih
Tomić otvorio dušu posle ispadanja! Trener ili sportski direktor Zvezde, evo šta mu je draže!
Večernje novosti pre 1 satjoš 57 povezanih
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 6 satijoš 44 povezane