Povezane vesti
„Sanjao sam da sam student i da smo preuzeli vlast u državi“: Nastavnik iz Šapca koji je pešaka došao na blokade u Novi…
Danas pre 1 dan
Nastavnik Nikola Milićević iz Šapca krenuo je pre dva dana peške iz tog grada ka Novom Sadu i stigao je na blokadu kod Promenade gde se sastao sa studentima na današnjem protestu. Razlog za ovakvu vrstu podrške je, kaže, svojevrstan protest, jer mu… »
Nastavnik krenuo peške iz Šapca, obratio se studentima u Novom Sadu: „Ubeđen sam da će ovaj napor uroditi plodom“
N1 Info pre 1 dan
Nastavnik fizičkog Nikola Milićević juče je krenuo peške iz Šapca ka Novom Sadu, a danas se obratio studentima na blokadi u tom gradu. Kako je rekao, „bio je naporan put, ali čovek mora da se žrtvuje“. „Igrom slučaja imao sam malo i… »
Nastavnik krenuo peške iz Šapca, obratio se studentima u Novom Sadu: „Ubeđen sam da će ovaj napor uroditi plodom“
Novi magazin pre 1 dan
Nastavnik fizičkog Nikola Milićević juče je krenuo peške iz Šapca ka Novom Sadu, a danas se obratio studentima na blokadi u tom gradu. Kako je rekao, „bio je naporan put, ali čovek mora da se žrtvuje“. „Igrom slučaja imao sam malo i… »
Vesti dana »
Studenti ispred Ministarstva prosvete ostavili udžbenike u znak podrške srednjoškolcima (FOTO,VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael gađao infrastrukturu Hezbolaha na granici Libana i Sirije
Euronews pre 7 satijoš 19 povezanih
Priveden osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića, u akciji hapšenja povređeni policajci
RTS pre 17 minutajoš 51 povezana