Povezane vesti
„Sanjao sam da sam student i da smo preuzeli vlast u državi“: Nastavnik iz Šapca koji je pešaka došao na blokade u Novi Sad…
Danas 26.12.2024
Nastavnik Nikola Milićević iz Šapca krenuo je pre dva dana peške iz tog grada ka Novom Sadu i stigao je na blokadu kod Promenade gde se sastao sa studentima na današnjem protestu. Razlog za ovakvu vrstu podrške je, kaže, svojevrstan protest, jer mu je u… »
Nastavnik krenuo peške iz Šapca, obratio se studentima u Novom Sadu: „Ubeđen sam da će ovaj napor uroditi plodom“
N1 Info 26.12.2024
Nastavnik fizičkog Nikola Milićević juče je krenuo peške iz Šapca ka Novom Sadu, a danas se obratio studentima na blokadi u tom gradu. Kako je rekao, „bio je naporan put, ali čovek mora da se žrtvuje“. „Igrom slučaja imao sam malo i problema sa nogama… »
Nastavnik krenuo peške iz Šapca, obratio se studentima u Novom Sadu: „Ubeđen sam da će ovaj napor uroditi plodom“
Novi magazin 26.12.2024
Nastavnik fizičkog Nikola Milićević juče je krenuo peške iz Šapca ka Novom Sadu, a danas se obratio studentima na blokadi u tom gradu. Kako je rekao, „bio je naporan put, ali čovek mora da se žrtvuje“. „Igrom slučaja imao sam malo i problema sa nogama… »
Vesti dana »
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih
Dogodilo se na današnji dan – 6. septembar: Brod koji je oplovio svet, atentat na predsednika i početak velike bitke Dogodilo se...
Volim Zrenjanin pre 4 minutajoš 5 povezanih
Vrućine do ovog dana, a onda jesenji preokret: stižu kiša, pljuskovi i grmljavina, evo prognoze za naredne dane
Dnevnik pre 29 minutajoš 6 povezanih
Derbi ranjenih: Zvezda veliki favorit, Partizan sa novim samopouzdanjem stiže na Marakanu
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih