Povezane vesti
Evo ko su dobitnici nagrade Grada Zrenjanina za dostignuća u 2024. godini
B92 pre 24 sata
Nagradu Grada Zrenjanina za dostignuća u 2024. godini dobili su Lutkarska scena Narodnog pozorišta "Toša Jovanović", kompanija "Beohemija" i profesor trombona u Muzičkoj školi "Josif Marinković", Branislav Gagić, odlučila je gradska Komisija za… »
Proglašeni dobitnici Nagrade grada Zrenjanina za 2024. godinu Nagrade grada Zrenjanina za 2024. godinu
Volim Zrenjanin pre 1 dan
– Lutkarska scena Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” Zrenjanin, za višedecenijski, predan i uspešan rad na promovisanju pozorišnog stvaralaštva za decu, brojne kvalitetne i višestruko nagrađivane predstave; – Kompanija “Beohemija”… »
Dobitnici Nagrade grada za 2024. godinu
I Love Zrenjanin pre 1 dan
Najznačajnije gradsko priznanje – Nagradu grada Zrenjanina – ove godine zaslužili su dva kolektiva, jedan pojedinac i jedna manifestacija koja je obeležila vredan jubilej, odlučila je Komisija za dodelu nagrada i priznanja, nakon razmatranja… »
Vesti dana »
Maja Sever studentima: Vi ste oni koje treba slušati, i mi vas slušamo
Beta pre 52 minutajoš 27 povezanih
Novosadski studenti ispred RTV-a, beogradski ispred Ministarstva prosvete - blokade i protesti u više gradova Srbije
RTS pre 46 minutajoš 40 povezanih
Egipat na sueckom kanalu izgubio 7 milijardi $! Napadi Huta na brodove naterali kompanije da plove zaobilaznim putem
Kurir pre 3 satajoš 18 povezanih
"Sve sam video, pucali su na metar od mene" Očevidac za Kurir otkrio detalje pucnjave u Bulevaru: Crveni auto ide šinama, iza njega crni - onda je usledio haos
Kurir pre 34 minutajoš 48 povezanih
Obaveštajci Južne Koreje: Preminuo prvi zarobljeni severnokorejski vojnik; Koliko Ukrajinaca veruje u Trampov mir
RTS pre 46 minutajoš 36 povezanih