Повезане вести

"Однос нам је на хлађењу, премафијала ми је нешто": Глумац проговорио о односу са Маријом Шерифовић

"Однос нам је на хлађењу, премафијала ми је нешто": Глумац проговорио о односу са Маријом Шерифовић

Мондо 26.12.2024
Драган Маринковић Маца у емисији открио да ли се посвађао са блиском пријатељицом, певачицом Маријом Шерифовић. Глумац Драган Маринковић Маца проговорио је о односу са певачицом Маријом Шерифовић са којом је раније био веома… »
"Однос нам је на хлађењу": Маца открио због чега се више не дружи са Маријом Шерифовић, па све изненадио: "Видео сам њеног…

"Однос нам је на хлађењу": Маца открио због чега се више не дружи са Маријом Шерифовић, па све изненадио: "Видео сам њеног…

Блиц 26.12.2024
Глумац Драган Маринковић Маца проговорио је о односу са певачицом Маријом Шерифовић са којом је раније био веома близак пријатељ. Маца је током гостовања у емисији "Амиџи шоу" рекао да се Марија и он заправо нису никада… »
"Мафијала ми је, ставили смо однос на хлађење" Шерифовићева и Маца били добри и блиски пријатељи, а онда... Глумац открио…

"Мафијала ми је, ставили смо однос на хлађење" Шерифовићева и Маца били добри и блиски пријатељи, а онда... Глумац открио…

Курир 26.12.2024
Глумац Драган Маринковић Маца је рекао да се Марија Шерифовић и он никада нису свађали, али да постоје неке ствари које се њему нису свиделе код певачице, због чега се удаљио од ње. Наиме, Маца и Марија својевремено су били… »

Вести дана »

Блумберг: Рио Тинто одлаже пројекат Јадар

Блумберг: Рио Тинто одлаже пројекат Јадар

Нови магазин пре 53 минутајош 20 повезаних
Звезда има "кеца у рукаву" за Монако

Звезда има "кеца у рукаву" за Монако

Б92 пре 1 сатјош 25 повезаних
Данас ујутру мраз, током дана сунчано

Данас ујутру мраз, током дана сунчано

Глас Зајечара пре 1 сатјош 17 повезаних