Povezane vesti
"Odnos nam je na hlađenju, premafijala mi je nešto": Glumac progovorio o odnosu sa Marijom Šerifović
Mondo 26.12.2024
Dragan Marinković Maca u emisiji otkrio da li se posvađao sa bliskom prijateljicom, pevačicom Marijom Šerifović. Glumac Dragan Marinković Maca progovorio je o odnosu sa pevačicom Marijom Šerifović sa kojom je ranije bio veoma blizak prijatelj. Maca je… »
"Odnos nam je na hlađenju": Maca otkrio zbog čega se više ne druži sa Marijom Šerifović, pa sve iznenadio: "Video sam njenog…
Blic 26.12.2024
Glumac Dragan Marinković Maca progovorio je o odnosu sa pevačicom Marijom Šerifović sa kojom je ranije bio veoma blizak prijatelj. Maca je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" rekao da se Marija i on zapravo nisu nikada posvađali, već samo udaljili. -… »
"Mafijala mi je, stavili smo odnos na hlađenje" Šerifovićeva i Maca bili dobri i bliski prijatelji, a onda... Glumac otkrio…
Kurir 26.12.2024
Glumac Dragan Marinković Maca je rekao da se Marija Šerifović i on nikada nisu svađali, ali da postoje neke stvari koje se njemu nisu svidele kod pevačice, zbog čega se udaljio od nje. Naime, Maca i Marija svojevremeno su bili dobri prijatelji i nisu se… »
Vesti dana »

Savet EU: Od 1. januara 2026. zabraniti uvoz ruskog gasa, uključujući tranzit
Beta pre 20 minutajoš 82 povezane

Vučević: General Pavković zadužio srpski narod, gade mi se oni koji se raduju njegovoj smrti
Telegraf pre 15 minutajoš 32 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane

Balkanska zemlja spremna da pomogne Putinu: Otvara svoj vazdušni prostor za prelet ruskog predsednika
Večernje novosti pre 5 minutajoš 24 povezane