Povezane vesti
"Odnos nam je na hlađenju, premafijala mi je nešto": Glumac progovorio o odnosu sa Marijom Šerifović
Mondo pre 1 dan
Dragan Marinković Maca u emisiji otkrio da li se posvađao sa bliskom prijateljicom, pevačicom Marijom Šerifović. Glumac Dragan Marinković Maca progovorio je o odnosu sa pevačicom Marijom Šerifović sa kojom je ranije bio veoma blizak prijatelj… »
"Odnos nam je na hlađenju": Maca otkrio zbog čega se više ne druži sa Marijom Šerifović, pa sve iznenadio: "Video sam…
Blic pre 1 dan
Glumac Dragan Marinković Maca progovorio je o odnosu sa pevačicom Marijom Šerifović sa kojom je ranije bio veoma blizak prijatelj. Maca je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" rekao da se Marija i on zapravo nisu nikada posvađali, već samo… »
"Mafijala mi je, stavili smo odnos na hlađenje" Šerifovićeva i Maca bili dobri i bliski prijatelji, a onda... Glumac otkrio…
Kurir pre 1 dan
Glumac Dragan Marinković Maca je rekao da se Marija Šerifović i on nikada nisu svađali, ali da postoje neke stvari koje se njemu nisu svidele kod pevačice, zbog čega se udaljio od nje. Naime, Maca i Marija svojevremeno su bili dobri prijatelji i… »
Marija Šerifović i Dragan Marinković Maca: Prijateljstvo na pauzi, ali bez teških reči - Ovo je razlog!
Svet plus pre 1 dan
Marija Šerifović i Dragan Marinković Maca nekada su bili izuzetno bliski prijatelji, ali je njihov odnos poslednjih godina prešao u fazu "hlađenja". Gostujući u popularnoj emisiji "Ami G Show", Maca je otvoreno govorio o razlozima zbog kojih su se… »
Vesti dana »
Studenti i zaposleni RTV-a zajedno u 15-ominutnoj tišini, policija s opremom za razbijanje demonstracija u zgradi televizije (FOTO, VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 27 povezanih
Direktor SZO: Pripadnik UN koji je ranjen u Jemenu evakuisan u Jordan
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
MUP: Uhapšena dva muškarca, jedan osumnjičen za ubistvo u Kaluđerici
Novi magazin pre 1 satjoš 53 povezane