Povezane vesti

Kunja iz kornera matirao Crvene đavole (video)

Kunja iz kornera matirao Crvene đavole (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Vulverhempton pobedio Mančester junajted. Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su večeras na svom terenu Mančester Junajted 2:0, u meču 18. kola engleske Premijer lige. U 58. minutu Mateus Kunja je doveo domaće u vođstvo golom direktno iz kornera… »
Kunja iz kornera zapečatio sudbinu Mančester junajteda VIDEO

Kunja iz kornera zapečatio sudbinu Mančester junajteda VIDEO

B92 pre 1 dan
Nema mira za fudbalere Mančester junajteda koji su doživeli još jedan šokantan poraz i to od ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja. Sada je Portugalac na svojoj sedmoj utakmici na klupi Mančester junajteda doživeo četvrti poraz, posle kojeg su… »
Preokret na "Enfildu"- "Lisice" krenule lukavo, ali je Liverpul mnogo mudriji

Preokret na "Enfildu"- "Lisice" krenule lukavo, ali je Liverpul mnogo mudriji

Sportske.net pre 22 sata
Liverpul je pobedio Lester 3:1 u okviru 18. kola Premijer lige i tako zatvorio današnji raspored "boksing deja". Utakmica na "Enfildu" krenula je kako niko nije očekivao. Lester je poveo u šestom minutu kada je Mavdidi poslao loptu za Ajua, koji je… »
Liverpul po magli do preokreta nad Lesterom, Salah nezaustavljiv

Liverpul po magli do preokreta nad Lesterom, Salah nezaustavljiv

Sport klub pre 22 sata
Liverpul je na maglovitom "Enfildu" uspeo da preokrene protiv Lestera i dođe do pobede u 18. kolu Premijer lige. „Redsi“ su neprijatno započeli utakmicu. Gosti su poveli golom Ajua već u šestom minutu, pa je ekipa Arnea Slota iz rezultatskog… »
Amorim brani svog golmana: "Onana nije kriv"

Amorim brani svog golmana: "Onana nije kriv"

B92 pre 22 sata
Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su još jedan šokantan poraz. Od njih je u 18. kolu Premijer lige bio bolji Vulverhempton (2:0) koji je ovaj meč dočekao sa mesta koje vodi u Čempionšip. Najlepši trenutak utakmice na Molinu je bio kada je… »
Fudbaleri Mančester Junajteda poraženi od Vulverhemptona

Fudbaleri Mančester Junajteda poraženi od Vulverhemptona

Vesti online pre 23 sata
Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su Mančester Junajted rezultatom 2:0 u meču 18. kola Premijer lige. Vulverhempton je sad sedamnaesti sa 15 bodova i izašao je iz zone ispadanja, dok su “crveni đavoli” 14. sa 22. boda. Gosti su od 47. minuta… »
Moneke o povredi lesora: „Hteo sam da plačem, nisam želeo da budem tamo – u tom trenutku sam se raspao!“ (video)

Moneke o povredi lesora: „Hteo sam da plačem, nisam želeo da budem tamo – u tom trenutku sam se raspao!“ (video)

Hot sport pre 23 sata
Scena koja će svima nažalost ostati zauvek urezana u pamćenje! Panatinaikos je na svom terenu deklasirao ekipu Baskonije, ali je rezultat susreta ostao u drugom planu. Stravičnu povredu doživeo je Matijas Lesor na samom startu drugog dela susreta. On… »
Lukićeva asistencija za muk na Stamford bridžu, Milenkoviću tri boda, zaigrao i Nedeljković (video)

Lukićeva asistencija za muk na Stamford bridžu, Milenkoviću tri boda, zaigrao i Nedeljković (video)

Sportski žurnal pre 24 sata
Fulam posle preorketa pobedio Čelzi u malom londonskom derbiju. Fudbaleri Notingem Foresta pobedili su večeras na svom terenu Totenhem rezultatom 1:0, u meču 18. kola Premijer lige. Strelac jedinog gola na utakmici bio je Entoni Elanga u 28. minutu… »
Au, kakav gol: Piksi da mu pozavidi! Vulverhemton "razbio" nemoćni Mančester junajted

Au, kakav gol: Piksi da mu pozavidi! Vulverhemton "razbio" nemoćni Mančester junajted

Večernje novosti pre 24 sata
Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su Mančester junajted 2:0 u okviru 18. kola Premijer lige. FOTO: Tanjug/AP Imao je više posla u prvom poluvremenu Onana je nekoliko dobrih intervencija, uspeo je da do odlaska na pauzu sačuva svoju mrežu. Na startu… »
Fulam predvođen lukićem i munjozom utišao stamford bridž: Mančester siti nastavlja sa krizom rezultata! (video)

Fulam predvođen lukićem i munjozom utišao stamford bridž: Mančester siti nastavlja sa krizom rezultata! (video)

Hot sport pre 24 sata
Kao i uvek – ‘Boxing day’ prosto mora biti lud! Čelsi je na svom terenu u okviru 18. kola Premijer lige pretrpeo pomalo šokantan poraz od Fulama – 1:2. Poveli su ‘Plavci’ u 16. minutu preko Palmera i tu prednost čuvali uspešno sve do… »
"Boleo me je stomak, hteo sam da plačem, a onda sam čuo Lesora"

"Boleo me je stomak, hteo sam da plačem, a onda sam čuo Lesora"

Sportske.net pre 24 sata
Jedan od trenutaka koji je obeležio dosadašnji tok Evrolige bila je prošlonedeljna teška povreda Matijasa Lesora u okršaju protiv Baskonije, a as španskog kluba Čima Moneke pamtiće ovu jezivu situaciju do kraja svog života. Premda je već prošlo… »
"Vukovi" plesali, "đavoli" crveneli

"Vukovi" plesali, "đavoli" crveneli

Sportske.net pre 24 sata
Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su Mančester junajted 2:0 u okviru 18. kola Premijer lige. Onana je već u 15. minutu imao posla kada je uspešno sačuvao gol Junajteda, da bi na drugoj strani Dalo pokušao sa ivice kaznenog prostora, ali je Sa… »
Završen je jesenji deo Superlige Srbije: Na tabeli se ističe Zvezda na prvom mestu i Jedinstvo na začelju

Završen je jesenji deo Superlige Srbije: Na tabeli se ističe Zvezda na prvom mestu i Jedinstvo na začelju

Danas pre 1 dan
Fudbaleri TSC-a pobedili su kao gosti u Loznici ekipu IMT-a rezultatom 2:0 u zaostaloj utakmici 16. kola Superlige Srbije. Golove za TSC postigli su Miloš Vulić u 18. iz penala i Ivan Milosavljević u 42. minutu. Utakmicom u Loznici završen je jesenji… »
Tužna slika iz Loznice, u goste im je došao učesnik evropskog proleća, ali to tamo gotovo nikoga nije zanimalo!

Tužna slika iz Loznice, u goste im je došao učesnik evropskog proleća, ali to tamo gotovo nikoga nije zanimalo!

Sportske.net pre 1 dan
Ni novi stadion, ni nedavni uspesi naših klubova na evropskoj sceni nisu bili dovoljni da danas privuku makar simboličan broj gledalaca na stadionu u Loznici. Danas je na novom ''Lagatoru'' IMT dočekao ekipu TSC-a, nedugo pošto su gosti iz Bačke… »
Tsc rutinski savladao IMT: Tim iz Bačke Topole pred skoro praznim „Lagatarom“ pobedom okončao uspešnu 2024. godinu…

Tsc rutinski savladao IMT: Tim iz Bačke Topole pred skoro praznim „Lagatarom“ pobedom okončao uspešnu 2024. godinu…

Hot sport pre 1 dan
Imali su „Traktoristi“ svoje šanse, ali ih nisu iskoristili. Na stadionu „Lagator“ ekipa TSC-a iz Bačke Topole ostvarila je pobedu od 2:0 protiv domaćeg IMT-a u odloženoj utakmici 16. kola Superlige. Gosti su nastavili sjajnu sezonu, nedugo… »
Vulić provozao IMT (video)

Vulić provozao IMT (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
TSC pobedio Traktoriste za kraj jesenjeg dela sezone u Super ligi Srbije. Fudbaleri TSC-a pobedili su danas u Loznici ekipu IMT-a rezultatom 2:0 (2:0) u odloženoj utakmici 16. kola Super lige Srbije. Golove za gpste postigli su Miloš Vulić u 18… »
TSC pobedom zaokružio istorijsku godinu

TSC pobedom zaokružio istorijsku godinu

B92 pre 1 dan
Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole savladali su kao gosti u Loznici ekipu IMT-a rezultatom 2:0 i na najbolji način stavili tačku na jednu od najsupešnijih sezona u istoriji kluba. Predstavnik Srbije u Ligi konferencije završio je posao protiv… »
Kraj fudbalske godine u Srbiji: Tsc "vozio" traktor u Loznici

Kraj fudbalske godine u Srbiji: Tsc "vozio" traktor u Loznici

Večernje novosti pre 1 dan
Fudbaleri TSC-a pobedili su danas u Loznici ekipu IMT-a rezultatom 2:0 (2:0) u zaostaloj utakmici 16. kola Superlige Srbije. FOTO: M. Vukadinović Golove za TSC postigli su Miloš Vulić u 18. (penal) i Ivan Milosavljević u 42. minutu. Utakmicom u… »
TSC zatvorio sezonu pobedom za skok u plej-of zonu

TSC zatvorio sezonu pobedom za skok u plej-of zonu

Sport klub pre 1 dan
U poslednjem meču u kalendarskoj 2024. godini TSC je slavio trijumf protiv IMT-a u zaostalom meču 16. kola Super lige Srbije - 2:0. TSC je pobedom zatvorio godinu, a sa nova tri boda skočio je na sedmu poziciju na tabeli Super lige Srbije. Ekipa iz… »

Vesti dana »