Povezane vesti

Smanjila usne da bi ih opet povećala: Suprugu Darka Lazića ovakvu još niste videli, evo kako izgleda bez hijalurona

Smanjila usne da bi ih opet povećala: Suprugu Darka Lazića ovakvu još niste videli, evo kako izgleda bez hijalurona

Mondo pre 1 dan
Supruga Darka Lazića otkrila i da li je bolela intervencija. Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga kako bi istopila hijaluron u usnama. Katarina je otkrila da se išla na intervenciju tokom razgovora sa pratiocima na… »
"Imam podliv, peče me jako" Supruga Darka Lazića šokirala javnost, usnimila lice sa modricama, a oči pune suza: Dobila sam…

"Imam podliv, peče me jako" Supruga Darka Lazića šokirala javnost, usnimila lice sa modricama, a oči pune suza: Dobila sam…

Kurir pre 1 dan
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga. Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, sa svojim fanovima je podelila iskustvo nakon korekcije. Njena intervencija razlikuje se od mnogih na koje smo navikli, jer je Katarina… »
"Peče jako, imam podliv": Žena Darka Lazića istopila hijaluron u usnama - Vratila prirodan izgled i pokazala rezultate

"Peče jako, imam podliv": Žena Darka Lazića istopila hijaluron u usnama - Vratila prirodan izgled i pokazala rezultate

Blic pre 1 dan
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga kako bi istopila hijaluron u usnama. Katarina je odgovarala napitanja pratilaca i otkrila da li je procedura bolna, a istakla je i da planira uskoro da ponovo uveća usne. - Topila sam… »

Vesti dana »