Povezane vesti
"Imam podliv, peče me jako" Supruga Darka Lazića šokirala javnost, usnimila lice sa modricama, a oči pune suza: Dobila sam…
Kurir 26.12.2024
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga. Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, sa svojim fanovima je podelila iskustvo nakon korekcije. Njena intervencija razlikuje se od mnogih na koje smo navikli, jer je Katarina išla… »
"Peče jako, imam podliv": Žena Darka Lazića istopila hijaluron u usnama - Vratila prirodan izgled i pokazala rezultate
Blic 26.12.2024
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga kako bi istopila hijaluron u usnama. Katarina je odgovarala napitanja pratilaca i otkrila da li je procedura bolna, a istakla je i da planira uskoro da ponovo uveća usne. - Topila sam… »
Vesti dana »
Glas mladih Kula: Odbornik koji je glasao za predlog vlasti snosiće posledice
N1 Info pre 10 minutajoš 26 povezanih
Supružnici iz Bečeja poginuli na motoru: Teška saobraćajna nesreća na putu Bašaid–Novi Bečej, uhapšen vozač (39)
Kurir pre 55 minutajoš 38 povezanih
U Vojvodini 14 odsto više turista i 33 odsto više noćenja, u odnosu na isti period 2025. godine
Serbian News Media pre 2 satajoš 36 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 84 povezane
Prethodno je dobio poverenje na skupštini kluba: Mijatović podneo neopozivu ostavku
Danas pre 30 minutajoš 37 povezanih