Povezane vesti
"Imam podliv, peče me jako" Supruga Darka Lazića šokirala javnost, usnimila lice sa modricama, a oči pune suza: Dobila sam…
Kurir 26.12.2024
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga. Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, sa svojim fanovima je podelila iskustvo nakon korekcije. Njena intervencija razlikuje se od mnogih na koje smo navikli, jer je Katarina išla… »
"Peče jako, imam podliv": Žena Darka Lazića istopila hijaluron u usnama - Vratila prirodan izgled i pokazala rezultate
Blic 26.12.2024
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga kako bi istopila hijaluron u usnama. Katarina je odgovarala napitanja pratilaca i otkrila da li je procedura bolna, a istakla je i da planira uskoro da ponovo uveća usne. - Topila sam… »
Vesti dana »
Mediji: Izrael dao SAD obaveštajne podatke o novom iranskom planu za ubistvo Trampa
RTV pre 29 minutajoš 16 povezanih
Danas prijatno letnje vreme, temperatura do 30 stepeni, za vikend promenljivo oblačno i toplo
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Marokanci bljuju vatru - Mundijal dobio još jedan skandal! Gol Kilijana Mbapea sporan, selektor Maroka žestoko zagrmeo: "Igrači su stali, bila je ruka..."
Kurir pre 34 minutajoš 20 povezanih
Kreće talas putnika: Na Gradini se već čeka, kamioni na Batrovcima stoje dva sata
RINA pre 39 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 10. jul: Rođeni Nikola Tesla, Marsel Prust, Karl Orf...
N1 Info pre 2 satajoš 10 povezanih