Povezane vesti
Smanjila usne da bi ih opet povećala: Suprugu Darka Lazića ovakvu još niste videli, evo kako izgleda bez hijalurona
Mondo pre 1 dan
Supruga Darka Lazića otkrila i da li je bolela intervencija. Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga kako bi istopila hijaluron u usnama. Katarina je otkrila da se išla na intervenciju tokom razgovora sa pratiocima na… »
"Imam podliv, peče me jako" Supruga Darka Lazića šokirala javnost, usnimila lice sa modricama, a oči pune suza: Dobila sam…
Kurir pre 1 dan
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga. Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, sa svojim fanovima je podelila iskustvo nakon korekcije. Njena intervencija razlikuje se od mnogih na koje smo navikli, jer je Katarina… »
"Peče jako, imam podliv": Žena Darka Lazića istopila hijaluron u usnama - Vratila prirodan izgled i pokazala rezultate
Blic pre 1 dan
Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, posetila je estetskog hirurga kako bi istopila hijaluron u usnama. Katarina je odgovarala napitanja pratilaca i otkrila da li je procedura bolna, a istakla je i da planira uskoro da ponovo uveća usne. - Topila sam… »
Vesti dana »
Maja Sever studentima: Vi ste oni koje treba slušati, i mi vas slušamo
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih
Izrael gađao granične prelaze između Sirije i Libana kako bi zaustavio šverc oružja
RTV pre 4 satijoš 19 povezanih
Povređen policajac u pucnjavi tokom policijske akcije u Bulevaru kralja Aleksandra
N1 Info pre 1 satjoš 52 povezane
Mučni prizori sa fronta u Ukrajini: Zarobljen prvi vojnik Severne Koreje, pojavila se i slika (Foto)
Mondo pre 42 minutajoš 38 povezanih