Povezane vesti

Gojko Kačar novi trener omladinaca Vojvodine

Gojko Kačar novi trener omladinaca Vojvodine

Radio 021 26.12.2024
Gojko Kačar je novi trener omladinske selekcije Vojvodine, a sa svojom "starom damom" obavezao se novim profesionalnim ugovorom, prvim trenerskim, do juna 2026. godine. "Moj najlepši period u karijeri bilo je igranje za Vojvodinu. To je bila čista… »
"Dušan Tadić će sigurno da se vrati u Vojvodinu": Kačar ponovo u Novom Sadu, najavio velike stvari!

"Dušan Tadić će sigurno da se vrati u Vojvodinu": Kačar ponovo u Novom Sadu, najavio velike stvari!

Mondo 26.12.2024
Gojko Kačar ponovo je u Vojvodini. Gojko Kačar (37) ponovo se vratio u Vojvodinu. Za razliku od igračkih dana i perioda kada je i profesionalno zaigrao u timu u kom je ponikao, sada ima drugu ulogu. Postao je novi trener omladinske selekcije… »
Kačar se vratio u Vojvodinu!

Kačar se vratio u Vojvodinu!

Sportski žurnal 26.12.2024
Nekadašnji as opet u novosadskom superligašu, vodi omladince. Gojko Kačar se vraća u Vojvodini. Neće nekadašnji reprezentativac biti ponovo igrač, završio je karijeru 2019, već će biti trener omladinske ekipe novosadskog superligaša. - Moj… »
Velike vesti na "Karađorđu" - Povratak Gojka Kačara!

Velike vesti na "Karađorđu" - Povratak Gojka Kačara!

Sportske.net 26.12.2024
Veliko ime u Novom Sadu. Gojko Kačar, nekadašnji reprezentativac naše države koji se posebno isticao kod selektora Radomira Antića, vratio se u svoju Vojvodinu gde će započeti trenerski put. On je preuzeo vođenje omladinskog sastava kluba. "Moj… »
"Dušan Tadić će se sigurno vratiti u Vojvodinu": Gojko Kačar stigao na Karađorđe, pa najavio bombu!

"Dušan Tadić će se sigurno vratiti u Vojvodinu": Gojko Kačar stigao na Karađorđe, pa najavio bombu!

Telegraf 26.12.2024
Preporučujemo. Nekadašnji reprezentativac Srbije, Gojko Kačar, koji je u Vojvodini načinio prve fudbalske korake, vratio se na Karađorđe, ovoga puta u svojstvu trenera mlađih kategorija, a kako je za klupski sajt izjavio, period u Vojvodini mu je i… »

Vesti dana »