Povezane vesti
„Savo mi je rekao da nije znao za Kerkeza, a UEFA licenca…“
Sport klub pre 21 sat
Rasim Ljajić, prvi čovek Partizana, bio je gost Sport kluba prethodne nedelje, a u opširnom intervjuu dotakao se raznih tema i aktuelnosti u Partizanu. U prethodna dva dana mogli ste videti delove intervjua na našem sajtu i programu, sada je dostupan… »
Ljajić nije optimista, Partizan će izgubiti više sporova!
Sportske.net pre 23 sata
Nešto duže od dva meseca je prošlo od dolaska novog, privremenog rukovodstva Partizana, ali i dalje se dešavaju iznenađenja kada su u pitanju tužbe koje na adresu kluba stižu od bivših igrača, njihovih agenata... Sve to utiče i na konačnu sliku… »
Ljajić za SK: Partizan je za stranca na čelu sudijske komisije
Sport klub pre 23 sata
Tema o reorganizaciji lige u proteklom periodu obeležila je dešavanja u srpskom fudbalu. O tome je, između ostalog, govorio i Rasim Ljajić. Prvi čovek Partizana je u intervjuu za Sport klub govorio o raznim temama, aktuelnostima, kako u Partizanu… »
Partizan gubi milione: "Ljudi ni ne znaju da su igrali kod nas"
B92 pre 1 dan
Iako je Predrag Mijatović pre nekoliko dana otkrio do detalja sve cifre i dugovanja Partizana, tim povodom još jednom se oglasio predsednik Radne grupe Rasim Ljajić. Informacija da je zvaničan dug Partizana 53.000.000 evra, izgleda, nije baš "u evro"… »
Ljajić za SK: Dobar deo sporova ćemo verovatno izgubiti (VIDEO)
Sport klub pre 1 dan
Rasim Ljajić, prvi čovek Partizana, imao je mnogo izazova koje je morao da savlada od trenutka kada se vratio u klub. Jedan od njih, sa kojim se još muči jeste finansijska situacija. Dug Partizana, o čemu je govorio i Predrag Mijatović, ogroman je i… »
Savo Milošević: „Mislim da nije više alarmantna situacija, Partizan je stabilno drugi u ligi“
Danas pre 1 dan
Bivši trener fudbalskog kluba Partizan Savo Milošević rekao je da je crno-bele napustio kako bi zaštitio svoj autoritet i integritet, kao i da pitanja u vezi sa platom nikada nisu bila razlog ostavke – Ja sam i rekao pre neki dan da stave na papir… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Audijem“ probija blokadu u Ivanjici bez usporavanja: Automobilom na studente i u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Pucnjava u Bulevaru kralja Aleksandra! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Pivceta, čula se tri hica, ranjen policajac! (video)
Blic pre 1 satjoš 49 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Lavrov: Centri odlučivanja u Kijevu mogu biti direktna meta; Trenutno se traga za 60.000 Ukrajinaca
RTV pre 6 satijoš 36 povezanih