Povezane vesti

„Savo mi je rekao da nije znao za Kerkeza, a UEFA licenca…“

„Savo mi je rekao da nije znao za Kerkeza, a UEFA licenca…“

Sport klub pre 21 sat
Rasim Ljajić, prvi čovek Partizana, bio je gost Sport kluba prethodne nedelje, a u opširnom intervjuu dotakao se raznih tema i aktuelnosti u Partizanu. U prethodna dva dana mogli ste videti delove intervjua na našem sajtu i programu, sada je dostupan… »
Ljajić nije optimista, Partizan će izgubiti više sporova!

Ljajić nije optimista, Partizan će izgubiti više sporova!

Sportske.net pre 23 sata
Nešto duže od dva meseca je prošlo od dolaska novog, privremenog rukovodstva Partizana, ali i dalje se dešavaju iznenađenja kada su u pitanju tužbe koje na adresu kluba stižu od bivših igrača, njihovih agenata... Sve to utiče i na konačnu sliku… »
Ljajić za SK: Partizan je za stranca na čelu sudijske komisije

Ljajić za SK: Partizan je za stranca na čelu sudijske komisije

Sport klub pre 23 sata
Tema o reorganizaciji lige u proteklom periodu obeležila je dešavanja u srpskom fudbalu. O tome je, između ostalog, govorio i Rasim Ljajić. Prvi čovek Partizana je u intervjuu za Sport klub govorio o raznim temama, aktuelnostima, kako u Partizanu… »
Partizan gubi milione: "Ljudi ni ne znaju da su igrali kod nas"

Partizan gubi milione: "Ljudi ni ne znaju da su igrali kod nas"

B92 pre 1 dan
Iako je Predrag Mijatović pre nekoliko dana otkrio do detalja sve cifre i dugovanja Partizana, tim povodom još jednom se oglasio predsednik Radne grupe Rasim Ljajić. Informacija da je zvaničan dug Partizana 53.000.000 evra, izgleda, nije baš "u evro"… »
Ljajić za SK: Dobar deo sporova ćemo verovatno izgubiti (VIDEO)

Ljajić za SK: Dobar deo sporova ćemo verovatno izgubiti (VIDEO)

Sport klub pre 1 dan
Rasim Ljajić, prvi čovek Partizana, imao je mnogo izazova koje je morao da savlada od trenutka kada se vratio u klub. Jedan od njih, sa kojim se još muči jeste finansijska situacija. Dug Partizana, o čemu je govorio i Predrag Mijatović, ogroman je i… »
Savo Milošević: „Mislim da nije više alarmantna situacija, Partizan je stabilno drugi u ligi“

Savo Milošević: „Mislim da nije više alarmantna situacija, Partizan je stabilno drugi u ligi“

Danas pre 1 dan
Bivši trener fudbalskog kluba Partizan Savo Milošević rekao je da je crno-bele napustio kako bi zaštitio svoj autoritet i integritet, kao i da pitanja u vezi sa platom nikada nisu bila razlog ostavke – Ja sam i rekao pre neki dan da stave na papir… »

Vesti dana »