Повезане вести

„Саво ми је рекао да није знао за Керкеза, а УЕФА лиценца…“

„Саво ми је рекао да није знао за Керкеза, а УЕФА лиценца…“

Спорт клуб 26.12.2024
Расим Љајић, први човек Партизана, био је гост Спорт клуба претходне недеље, а у опширном интервјуу дотакао се разних тема и актуелности у Партизану. У претходна два дана могли сте видети делове интервјуа на нашем сајту и… »
Љајић није оптимиста, Партизан ће изгубити више спорова!

Љајић није оптимиста, Партизан ће изгубити више спорова!

Спортске.нет 26.12.2024
Нешто дуже од два месеца је прошло од доласка новог, привременог руководства Партизана, али и даље се дешавају изненађења када су у питању тужбе које на адресу клуба стижу од бивших играча, њихових агената... Све то утиче и… »
Љајић за СК: Партизан је за странца на челу судијске комисије

Љајић за СК: Партизан је за странца на челу судијске комисије

Спорт клуб 26.12.2024
Тема о реорганизацији лиге у протеклом периоду обележила је дешавања у српском фудбалу. О томе је, између осталог, говорио и Расим Љајић. Први човек Партизана је у интервјуу за Спорт клуб говорио о разним темама, актуелностима… »
Партизан губи милионе: "Људи ни не знају да су играли код нас"

Партизан губи милионе: "Људи ни не знају да су играли код нас"

Б92 26.12.2024
Иако је Предраг Мијатовић пре неколико дана открио до детаља све цифре и дуговања Партизана, тим поводом још једном се огласио председник Радне групе Расим Љајић. Информација да је званичан дуг Партизана 53.000.000 евра… »
Љајић за СК: Добар део спорова ћемо вероватно изгубити (ВИДЕО)

Љајић за СК: Добар део спорова ћемо вероватно изгубити (ВИДЕО)

Спорт клуб 26.12.2024
Расим Љајић, први човек Партизана, имао је много изазова које је морао да савлада од тренутка када се вратио у клуб. Један од њих, са којим се још мучи јесте финансијска ситуација. Дуг Партизана, о чему је говорио и Предраг… »
Саво Милошевић: „Мислим да није више алармантна ситуација, Партизан је стабилно други у лиги“

Саво Милошевић: „Мислим да није више алармантна ситуација, Партизан је стабилно други у лиги“

Данас 25.12.2024
Бивши тренер фудбалског клуба Партизан Саво Милошевић рекао је да је црно-беле напустио како би заштитио свој ауторитет и интегритет, као и да питања у вези са платом никада нису била разлог оставке – Ја сам и рекао пре неки дан… »

Вести дана »