Повезане вести
„Саво ми је рекао да није знао за Керкеза, а УЕФА лиценца…“
Спорт клуб 26.12.2024
Расим Љајић, први човек Партизана, био је гост Спорт клуба претходне недеље, а у опширном интервјуу дотакао се разних тема и актуелности у Партизану. У претходна два дана могли сте видети делове интервјуа на нашем сајту и… »
Љајић није оптимиста, Партизан ће изгубити више спорова!
Спортске.нет 26.12.2024
Нешто дуже од два месеца је прошло од доласка новог, привременог руководства Партизана, али и даље се дешавају изненађења када су у питању тужбе које на адресу клуба стижу од бивших играча, њихових агената... Све то утиче и… »
Љајић за СК: Партизан је за странца на челу судијске комисије
Спорт клуб 26.12.2024
Тема о реорганизацији лиге у протеклом периоду обележила је дешавања у српском фудбалу. О томе је, између осталог, говорио и Расим Љајић. Први човек Партизана је у интервјуу за Спорт клуб говорио о разним темама, актуелностима… »
Партизан губи милионе: "Људи ни не знају да су играли код нас"
Б92 26.12.2024
Иако је Предраг Мијатовић пре неколико дана открио до детаља све цифре и дуговања Партизана, тим поводом још једном се огласио председник Радне групе Расим Љајић. Информација да је званичан дуг Партизана 53.000.000 евра… »
Љајић за СК: Добар део спорова ћемо вероватно изгубити (ВИДЕО)
Спорт клуб 26.12.2024
Расим Љајић, први човек Партизана, имао је много изазова које је морао да савлада од тренутка када се вратио у клуб. Један од њих, са којим се још мучи јесте финансијска ситуација. Дуг Партизана, о чему је говорио и Предраг… »
Саво Милошевић: „Мислим да није више алармантна ситуација, Партизан је стабилно други у лиги“
Данас 25.12.2024
Бивши тренер фудбалског клуба Партизан Саво Милошевић рекао је да је црно-беле напустио како би заштитио свој ауторитет и интегритет, као и да питања у вези са платом никада нису била разлог оставке – Ја сам и рекао пре неки дан… »
Вести дана »
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 42 минутајош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 2 сатајош 31 повезана