Повезане вести
Након напада у Немачкој,: безбедност у Европи под знаком питања! Ако планирате пут током празника, ове савете стручњака…
Блиц 26.12.2024
Напад у Магдебургу покренуо је многа питања о јавној безбедности како Немачке, тако и остатка Европе. Словенија је продужила привремену контролу интерних граница унутар Шенген зоне према Хрватској и Мађарској до 21. јуна наредне… »
"У Италији су поставили бетонске блокове на улазу пешачких зона" Марија Ћосовић уживо из Италије: Људи су у страху, полиција…
Курир 26.12.2024
Након улетања аутомобила међу пешаке на божићном сајму у Немачкој,иста сцена јуче је, на сам Божић, узнемирила и Лондон. Због покушаја убиства, лондонска полиција ухапсила је мушкарца осумњиченог да је аутомобилом улетео међу… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана