Povezane vesti
"Sa 16 sam ubio, onda sam spektakularno pobegao, hapšen sam 4,5 puta" Zafir samo 15 dana pre likvidacije 2018. dao intervju…
Kurir pre 1 dan
Đorđe Zafirović Zafir (37) likvidiran je na današnji dan pre šest godina u Futogu kod Novog Sada, a njegova smrt je do danas obavijena velom tajne budući da počinioci nisu pronađeni. Zafirović je bio poznat u kriminalnom miljeu, a javnosti je… »
Kosmajčev bivši zet likvidiran u sačekuši pre 6 godina: Predosećao da će ga ubiti
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Bivši zet Dragoslava Kosmajca Đorđe Zafirović Zafir (36) ubijen je na današnji dan pre šest godina u pucnjavi u Futogu, dok je bio u svom "golfu 6". Likvidiran je u Ulici cara Lazara oko 16.45 sati. Na njega je, kroz prozor, pucano… »
Vesti dana »
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Rusi ih šalju u juriš, uz minimalnu zaštitu"! Zelenski: Severnokorejske trupe u Kursku trpe velike gubitke
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Zbog nalepnice "Kosovo je Srbija": Trojici Crnogaraca, uhapšenih u Dečanima, produžen pritvor
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana