Povezane vesti
Putin: Bajden mi je 2021. godine ponudio da se odloži članstvo Ukrajine u NATO
Kurir pre 2 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je večeras da mu je njegov američki kolega Džozef Bajden predložio 2021. godine da se "odloži članstvo Ukrajine u NATO-u za deset do 15 godina", dok Ukrajina već dugo traži članstvo. „Aktuelni predsednik… »
Putin: Bajden mi je 2021. ponudio da se odloži članstvo Ukrajine u NATO
N1 Info pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je večeras da mu je njegov američki kolega Džozef Bajden (Joseph Biden) predložio 2021. godine da se "odloži članstvo Ukrajine u NATO-u za deset do 15 godina", dok Ukrajina već dugo traži članstvo… »
Putin: Bajden mi je 2021. ponudio da se odloži članstvo Ukrajine u NATO-u
Novi magazin pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je večeras da mu je njegov američki kolega Džozef Bajden (Joseph Biden) predložio 2021. godine da se "odloži članstvo Ukrajine u NATO-u za deset do 15 godina", dok Ukrajina već dugo traži članstvo… »
Vesti dana »
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Rusi ih šalju u juriš, uz minimalnu zaštitu"! Zelenski: Severnokorejske trupe u Kursku trpe velike gubitke
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Crnogorcima uhapšenim zbog nalepnice „Kosovo je Srbija” produžen pritvor
Danas pre 5 satijoš 1 povezana