Povezane vesti

Jelena Rozga pozdravila publiku u Sava centru emotivnim rečima: "Ja sam nekada..." FOTO

Jelena Rozga pozdravila publiku u Sava centru emotivnim rečima: "Ja sam nekada..." FOTO

B92 pre 2 dana
Pevačica Jelena Rozga večeras peva u prepunom Sava Centru, a mnogobrojne kolege došle su da je podrže. Naime, Jelena Rozga otvorila je prvi od sedam zakazana koncerta u Sava centru. Iako je trebalo prvi put da nastupi 20. decembra, odložila je… »
Prija u koži i krznu došla kod rozge i ukrala svu pažnju prisutnih! Aleksandra oduvala stajlingom od 12.000 €, samo na…

Prija u koži i krznu došla kod rozge i ukrala svu pažnju prisutnih! Aleksandra oduvala stajlingom od 12.000 €, samo na…

Kurir pre 2 dana
Poznata pevačica Jelena Rozga, večeras će održati svoj prvi zakazani koncert u Sava Centru, a mnogobrojne kolege i prijatelji došli su da je podrže i uživaju u kvalitetnoj muzici. Među njima se našla i muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja… »
Skinula bundu, a ispod noge od milion dolara: Rozga u nikad kraćem miniću zapalila Beograd

Skinula bundu, a ispod noge od milion dolara: Rozga u nikad kraćem miniću zapalila Beograd

Mondo pre 1 dan
Pevačica Jelena Rozga oduševila i pesmom i izgledom u Sava centru. Pevačica Jelena Rozga večeras drži svoj prvi koncert u Sava centru, nekoliko dana kasnije nego što je prethodno zakazano. Na koncert su došle brojne kolege sa domaće scene… »
Zapevala posle tragedije koja slama srca: Pogledajte kako je Jelena Rozga ušla u salu Sava centra

Zapevala posle tragedije koja slama srca: Pogledajte kako je Jelena Rozga ušla u salu Sava centra

Mondo pre 1 dan
Pevačica Jelena Rozga nastupa večeras u Beogradu, na koncertu koji je bio odložen zbog tragedije u jednoj zagrebačkoj školi. Pevačica Jelena Rozga održaće večeras svoj prvi koncert u beogradskom Sava centru. Hrvatsku pevačicu večeras uživo… »
U mrežastim čarapama i miniću: Voditeljka na koncertu Jelene Rozge, prva došla i pokazala izvajane noge

U mrežastim čarapama i miniću: Voditeljka na koncertu Jelene Rozge, prva došla i pokazala izvajane noge

Mondo pre 1 dan
Pevačica Jelena Rozga održaće večeras prvi koncert u Sava centru. Pevačica Jelena Rozga večeras će nastupiti u Sava Centru, na prvom od dva zakazana koncerta koje je odložila zbog tragedije u zagrebačkoj školi. Tada se oglasila na društvenoj… »
Izdominirala u Areni pred 25.000 ljudi, sad došla da podrži koleginicu: Aleksandra Prijović na koncertu Jelene Rozge

Izdominirala u Areni pred 25.000 ljudi, sad došla da podrži koleginicu: Aleksandra Prijović na koncertu Jelene Rozge

Mondo pre 1 dan
Pevačica Aleksndra Prijović samo je jedna od koleginica koja će večeras podržati Jelenu Rozgu. Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je završila turneju "Od istoka do zapada" spektakularnim koncertom u beogradskoj Areni koja je bila dupke puna… »

Vesti dana »