Повезане вести

Јелена Розга поздравила публику у Сава центру емотивним речима: "Ја сам некада..." ФОТО

Јелена Розга поздравила публику у Сава центру емотивним речима: "Ја сам некада..." ФОТО

Б92 26.12.2024
Певачица Јелена Розга вечерас пева у препуном Сава Центру, а многобројне колеге дошле су да је подрже. Наиме, Јелена Розга отворила је први од седам заказана концерта у Сава центру. Иако је требало први пут да наступи 20… »
Прија у кожи и крзну дошла код розге и украла сву пажњу присутних! Александра одувала стајлингом од 12.000 €, само на ташну…

Прија у кожи и крзну дошла код розге и украла сву пажњу присутних! Александра одувала стајлингом од 12.000 €, само на ташну…

Курир 26.12.2024
Позната певачица Јелена Розга, вечерас ће одржати свој први заказани концерт у Сава Центру, а многобројне колеге и пријатељи дошли су да је подрже и уживају у квалитетној музици. Међу њима се нашла и музичка звезда Александра… »
Скинула бунду, а испод ноге од милион долара: Розга у никад краћем минићу запалила Београд

Скинула бунду, а испод ноге од милион долара: Розга у никад краћем минићу запалила Београд

Мондо 26.12.2024
Певачица Јелена Розга одушевила и песмом и изгледом у Сава центру. Певачица Јелена Розга вечерас држи свој први концерт у Сава центру, неколико дана касније него што је претходно заказано. На концерт су дошле бројне колеге са… »
Запевала после трагедије која слама срца: Погледајте како је Јелена Розга ушла у салу Сава центра

Запевала после трагедије која слама срца: Погледајте како је Јелена Розга ушла у салу Сава центра

Мондо 26.12.2024
Певачица Јелена Розга наступа вечерас у Београду, на концерту који је био одложен због трагедије у једној загребачкој школи. Певачица Јелена Розга одржаће вечерас свој први концерт у београдском Сава центру. Хрватску певачицу… »
Издоминирала у Арени пред 25.000 људи, сад дошла да подржи колегиницу: Александра Пријовић на концерту Јелене Розге

Издоминирала у Арени пред 25.000 људи, сад дошла да подржи колегиницу: Александра Пријовић на концерту Јелене Розге

Мондо 26.12.2024
Певачица Алексндра Пријовић само је једна од колегиница која ће вечерас подржати Јелену Розгу. Певачица Александра Пријовић недавно је завршила турнеју "Од истока до запада" спектакуларним концертом у београдској Арени која је… »
У мрежастим чарапама и минићу: Водитељка на концерту Јелене Розге, прва дошла и показала извајане ноге

У мрежастим чарапама и минићу: Водитељка на концерту Јелене Розге, прва дошла и показала извајане ноге

Мондо 26.12.2024
Певачица Јелена Розга одржаће вечерас први концерт у Сава центру. Певачица Јелена Розга вечерас ће наступити у Сава Центру, на првом од два заказана концерта које је одложила због трагедије у загребачкој школи. Тада се огласила… »

Вести дана »