Povezane vesti

Jelena Rozga pozdravila publiku u Sava centru emotivnim rečima: "Ja sam nekada..." FOTO

Jelena Rozga pozdravila publiku u Sava centru emotivnim rečima: "Ja sam nekada..." FOTO

B92 26.12.2024
Pevačica Jelena Rozga večeras peva u prepunom Sava Centru, a mnogobrojne kolege došle su da je podrže. Naime, Jelena Rozga otvorila je prvi od sedam zakazana koncerta u Sava centru. Iako je trebalo prvi put da nastupi 20. decembra, odložila je… »
Prija u koži i krznu došla kod rozge i ukrala svu pažnju prisutnih! Aleksandra oduvala stajlingom od 12.000 €, samo na…

Prija u koži i krznu došla kod rozge i ukrala svu pažnju prisutnih! Aleksandra oduvala stajlingom od 12.000 €, samo na…

Kurir 26.12.2024
Poznata pevačica Jelena Rozga, večeras će održati svoj prvi zakazani koncert u Sava Centru, a mnogobrojne kolege i prijatelji došli su da je podrže i uživaju u kvalitetnoj muzici. Među njima se našla i muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja… »
Skinula bundu, a ispod noge od milion dolara: Rozga u nikad kraćem miniću zapalila Beograd

Skinula bundu, a ispod noge od milion dolara: Rozga u nikad kraćem miniću zapalila Beograd

Mondo 26.12.2024
Pevačica Jelena Rozga oduševila i pesmom i izgledom u Sava centru. Pevačica Jelena Rozga večeras drži svoj prvi koncert u Sava centru, nekoliko dana kasnije nego što je prethodno zakazano. Na koncert su došle brojne kolege sa domaće scene… »
Zapevala posle tragedije koja slama srca: Pogledajte kako je Jelena Rozga ušla u salu Sava centra

Zapevala posle tragedije koja slama srca: Pogledajte kako je Jelena Rozga ušla u salu Sava centra

Mondo 26.12.2024
Pevačica Jelena Rozga nastupa večeras u Beogradu, na koncertu koji je bio odložen zbog tragedije u jednoj zagrebačkoj školi. Pevačica Jelena Rozga održaće večeras svoj prvi koncert u beogradskom Sava centru. Hrvatsku pevačicu večeras uživo… »
U mrežastim čarapama i miniću: Voditeljka na koncertu Jelene Rozge, prva došla i pokazala izvajane noge

U mrežastim čarapama i miniću: Voditeljka na koncertu Jelene Rozge, prva došla i pokazala izvajane noge

Mondo 26.12.2024
Pevačica Jelena Rozga održaće večeras prvi koncert u Sava centru. Pevačica Jelena Rozga večeras će nastupiti u Sava Centru, na prvom od dva zakazana koncerta koje je odložila zbog tragedije u zagrebačkoj školi. Tada se oglasila na društvenoj… »
Izdominirala u Areni pred 25.000 ljudi, sad došla da podrži koleginicu: Aleksandra Prijović na koncertu Jelene Rozge

Izdominirala u Areni pred 25.000 ljudi, sad došla da podrži koleginicu: Aleksandra Prijović na koncertu Jelene Rozge

Mondo 26.12.2024
Pevačica Aleksndra Prijović samo je jedna od koleginica koja će večeras podržati Jelenu Rozgu. Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je završila turneju "Od istoka do zapada" spektakularnim koncertom u beogradskoj Areni koja je bila dupke puna… »

Vesti dana »