Povezane vesti
Potvrdio svoj dolazak u Humsku: Partizan kaparisao prvo zimsko pojačanje!
Hot sport pre 1 dan
Biće veliko pojačanje za ‘crno-bele’! Crnogorski fudbaler Milan Vukotić je na korak od prelaska u Partizan, što je i sam potvrdio u izjavi za portal Lob. Prema njegovim rečima, svi detalji transfera su praktično dogovoreni, a njegov dolazak u… »
Vukotić potvrdio: Još samo potpis i Partizanov sam
Sport klub pre 1 dan
Partizan je blizu potpisa prvog pojačanja u januarskom prelaznom roku. Bilo je najavljeno, sada je praktično i završeno. Milan Vukotić postaće novi fudbaler crno-belih. Najbolji igrač crnogorske lige u 2024. godini potvrdio je za „ Pobjedu“ da… »
"Još samo potpis i u Partizanu sam": Najbolji igrač Crne Gore se pakuje za put u Beograd
Mondo pre 1 dan
Više ne postoji dilema, Milan Vukotić novi je fudbaler crno-belih. Budući fudbaler Partizana Milan Vukotić oglasio se iz Crne Gore i najavio da stiže u Beograd. Zvanično najbolji igrač crnogorske lige je sa tim priznanjem u rukama počeo da se… »
Vukotić potvrdio dolazak u Partizan: "Još samo potpis i to bi bilo to"
B92 pre 1 dan
Crnogorski fudbaler Milan Vukotić i sam je potvrdio da je sve bliži dolasku u Partizan u zimskom prelaznom roku. To je fudbaler Budućnosti rekao u intervjuu za portal Lob, da je sve dogovoreno sa klubom i da će u skorijem vrenskom periodu on biti prvo… »
Vesti dana »
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Uhapšen još jedan osumnjičeni za ubistvo Nikole Stankovića! Evo gde je policija pronašla trećeg likvidatora
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski: Severnokorejske trupe raspoređene u Kursku trpe velike gubitke
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Crnogorcima uhapšenim zbog nalepnice „Kosovo je Srbija” produžen pritvor
Danas pre 6 satijoš 1 povezana