Povezane vesti
Poznati folker rekao da je spavao sa muškarcima! Šokirao naciju priznanjem, pa zaveo 43 godine mlađu devojku: Tvrdi da su…
Kurir 26.12.2024
Era Ojdanić (77) priznao je nedavno da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom. "Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je, bre?’. I ona onako raščupana… »
Srpski folker rekao da je spavao sa muškarcima: Šokirao priznanjem, pa zaveo 43 godine mlađu devojku
Mondo 26.12.2024
Era Ojdanić uživa u novoj vezi. Era Ojdanić (77) priznao je nedavno da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom. "Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je… »
Vesti dana »

(Mapa): U naredne 3 noći se dobro naspavajte, čeka nas neprijatna vrućina koja izluđuje! Ovog datuma temperatura u hladu će biti nesnosna, a kraj vrelini se ne nazire
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Vlade Divac doživeo saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori, još uvek nema informacija o težini povreda
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Menjaju se pravila u policiji: Uskoro bi umesto sveže obrijanog policajca mogao da vas zaustavi čovek sa bradom: Evo šta bi još moglo da se promeni
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 6 satijoš 1 povezana