Повезане вести
Миливојевић о најављеним санкцијама НИС-у: Заостали посао одлазеће администрације у Вашингтону
РТВ 27.12.2024
БЕОГРАД - Дипломата Зоран Миливојевић изјавио је да је пројекат Косова као независне државе пропао. Када је реч о санкцијама НИС-у, то је део заосталог посла одлазеће админстрације у Вашингтону у жељи да остави наредној… »
Вучић: Брине ме увођење санкција НИС-у око 1. јануара, званично ми је то потврђено
Телеграф 27.12.2024
Теме за вас. Председник Александар Вучић изјавио је да га брине увођење санкција НИС-у јер му је то, како је рекао, званично потврђено, а које се очекује око 1. јануара. - Оно што ме брине то је могуће увођење санкција. Када… »
"Сви ће да одговарају за случај надстрешнице, али и за остале": Вучић: До 31. марта грађани ће да виде највећу борбу против…
Блиц 27.12.2024
Председник Србије Александар Вучић вечерас је био гост емисије "Четвртком у 9" на РТС-у, где је говорио о економским темама, кризи на КиМ, студентским блокадама и протестима и о многим другим темама. - Имамо велике геополитичке… »
Вучић о могућој промени политике САД према Косову: Род Благојевић високо позициониран у Трамповој администрацији
Данас 26.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да у америчкој политици према Косову очекује промену, иако не велику, по ступању Доналда Трампа на дужност председника САД 20. јануара. „Ја не мислим да ће се (америчка… »
Вести дана »
Кенеди, а где ти је жена?! Трампов министар бежи са телохранитељима, престрављена супруга сама трчи за њима (видео)
Блиц пре 44 минутајош 127 повезаних
Папа Лав: Људи који воде ратове су лопови - отимају мирољубиву будућност света
Инсајдер пре 5 сатијош 46 повезаних
Нови ДСС: Опозиција на изборе да изађе у једном фронту а три колоне; Монархисти-ПОКС: Нема услова за изборе
РТС пре 3 сатајош 19 повезаних