Povezane vesti
Milivojević o najavljenim sankcijama NIS-u: Zaostali posao odlazeće administracije u Vašingtonu
RTV 27.12.2024
BEOGRAD - Diplomata Zoran Milivojević izjavio je da je projekat Kosova kao nezavisne države propao. Kada je reč o sankcijama NIS-u, to je deo zaostalog posla odlazeće adminstracije u Vašingtonu u želji da ostavi narednoj administraciji obaveze sa kojima… »
Vučić: Brine me uvođenje sankcija NIS-u oko 1. januara, zvanično mi je to potvrđeno
Telegraf 27.12.2024
Teme za vas. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ga brine uvođenje sankcija NIS-u jer mu je to, kako je rekao, zvanično potvrđeno, a koje se očekuje oko 1. januara. - Ono što me brine to je moguće uvođenje sankcija. Kada kažem moguće, biće uvedene… »
"Svi će da odgovaraju za slučaj nadstrešnice, ali i za ostale": Vučić: Do 31. marta građani će da vide najveću borbu protiv…
Blic 27.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je bio gost emisije "Četvrtkom u 9" na RTS-u, gde je govorio o ekonomskim temama, krizi na KiM, studentskim blokadama i protestima i o mnogim drugim temama. - Imamo velike geopolitičke probleme koji utiču na… »
Vučić o mogućoj promeni politike SAD prema Kosovu: Rod Blagojević visoko pozicioniran u Trampovoj administraciji
Danas 26.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da u američkoj politici prema Kosovu očekuje promenu, iako ne veliku, po stupanju Donalda Trampa na dužnost predsednika SAD 20. januara. „Ja ne mislim da će se (američka politika prema Kosovu) mnogo… »
Vesti dana »
Tužilac obavio uviđaj, naložio tehnički pregled tramvaja koji je udario u zgradu
Insajder pre 52 minutajoš 124 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 52 minutajoš 25 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 47 minutajoš 9 povezanih
Ekipe neprekidno saniraju kvar, bolnice i vrtići imaju prioritet u snabdevanju
Glas Zapadne Srbije pre 51 minutajoš 25 povezanih