Povezane vesti

Hoće li trolejbusi nestati sa ulica Beograda

BBC News pre 1 dan
Odlukom vladajuće većine u Skupštini grada Beograda, u glavnom gradu Srbije u 2025. godini biće ukinut trolejbuski prevoz, a plan je da ih zamene električni autobusi. Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne… »

Radio 021 pre 1 dan
Odlukom vladajuće većine, u Beogradu se ukidaju trolejbusi u 2025. godini. BBC Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući… »

Danas pre 1 dan
Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući „Beograd“ na Terazjama, a onda bi usledila još veća radost, a onda čuvena… »

Danas pre 1 dan
Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući „Beograd“ na Terazjama, a onda bi usledila još veća radost, a onda čuvena… »

NIN pre 1 dan
Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući "Beograd" na Terazjama, a onda bi usledila još veća radost, a onda čuvena… »

Vesti dana »