Povezane vesti
Hoće li trolejbusi nestati sa ulica Beograda
BBC News pre 1 dan
Odlukom vladajuće većine u Skupštini grada Beograda, u glavnom gradu Srbije u 2025. godini biće ukinut trolejbuski prevoz, a plan je da ih zamene električni autobusi. Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne… »
Radio 021 pre 1 dan
Odlukom vladajuće većine, u Beogradu se ukidaju trolejbusi u 2025. godini. BBC Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući… »
Danas pre 1 dan
Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući „Beograd“ na Terazjama, a onda bi usledila još veća radost, a onda čuvena… »
Danas pre 1 dan
Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući „Beograd“ na Terazjama, a onda bi usledila još veća radost, a onda čuvena… »
NIN pre 1 dan
Moji dolasci u Beograd sa roditeljima krajem 1980-ih donosili su mi dve ogromne radosti. Presrećna sam bila poskakujući na pokretnim stepenicama u nekadašnjoj Robnoj kući "Beograd" na Terazjama, a onda bi usledila još veća radost, a onda čuvena… »
Vesti dana »
Ukrajina prvi put dobila tečni prirodni gas od SAD preko terminala u Grčkoj
Euronews pre 33 minutajoš 19 povezanih
Nešić se tereti da je primio pola miliona evra mita za četiri godine, čeka se odluka o pritvoru
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 15 povezanih
Jokić zabeležio tripl-dabl ali uzalud, poraz Denvera od Klivlenda (VIDEO)
Vesti online pre 5 satijoš 23 povezane