Povezane vesti
Rasim Ljajić se zalaže za promene u srpskom fudbalu: „Mi želimo da stranac bude predsednik Sudijske komisije“
Hot sport 27.12.2024
„Poverenje je izgubljeno u srpski fudbal“ Rasim Ljajić, predsednik Privremenog organa FK Partizan, otvoreno je govorio o planovima za reforme srpskog fudbala, uključujući i smanjenje broja timova u Superligi Srbije, kao i potrebu za promenama u Sudijskoj… »
Rasim Ljajić: Mi smo za to da stranac bude predsednik sudijske komisije
Danas 26.12.2024
Tema o reorganizaciji lige je jedna od interesantnijih ideja u domaćem fudbalu u godini koju isparaćamo. O njoj je, između ostalog, u intervjuu Sport Klubu govorio i predsednik Partizana Rasim Ljajić. Ljajić je podržao ideju, ali je sugerisao i na neke… »
Vesti dana »
"Želimo da ispišemo istoriju!" Pružili ogroman otpor Nemačkoj, fudbaler najavljuje velike stvari
Kurir pre 21 minutajoš 21 povezana
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe David" (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih
Srpski zet sa sto ruku! Ovo su sve odbrane muža poznate influenserke! Svet ne veruje koliko ih je imao! (video)
Večernje novosti pre 46 minutajoš 3 povezane
Prenos, Tunis - Japan: Istorijski meč na SP, umešana i FIFA! Debituje novi selektor!
Večernje novosti pre 46 minutajoš 1 povezana