Povezane vesti
Pešić o Stojakoviću: "Nesporazum"
B92 pre 1 dan
Selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić oglasio se još jednom povodom slučaja Andreja Stojakovića i njegove buduće reprezentativne karijere. Pešić je pre nekoliko dana, gostujući u jednoj emisiji putem video-linka rekao da će… »
Gde je zapelo? Svetislav Pešić objasnio zbog čega je nastao problem sa porodicom Stojaković
Večernje novosti pre 1 dan
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Kari Pešić izjavio je "kako je čuo da je Andrej Stojaković, sin čuvenog asa Predraga Peđe Stojakovića, odabrao da igra za Srbiju". Ta vest se brzinom svetlosti proširila po Evropi, ali je posle… »
Pešić objasnio zbog čega je nastao problem kod Stojakovića
Vesti online pre 1 dan
Andrej Stojaković, sin legendarnog Peđe Stojakovića, u centru je pažnje srpske košarkaše javnosti već dugo, jer se još uvek spekuliše o tome za koju nacionalnu selekciju će mladi Andrej nekad zaigrati. Ko je Andrej Stojaković? Sve je… »
Svetislav Pešić se oglasio povodom Andreja Stojakovića: „Dogodio se nesporazum“
Hot sport pre 1 dan
„Ja sam onda Duletu zapravo objašnjavao slučaj Vukčevića, a ne Stojakovića“ Protekle nedelje, gostovanje Svetislava Pešića u emisiji „Kida Show“ na TV Sport klub izazvalo je mnogo polemike, nakon što je selektor reprezentacije Srbije… »
Pešić potvrdio: "Pričao sam o Vukčeviću, a ne o Stojakoviću"
Sportske.net pre 1 dan
Sve je obradovala izjava selektora Srbije Svetislava Pešića o igranju Andreja Stojakovića za reprezentaciju Srbije, međutim došlo je do nesporazuma. Prvo je sam košarkaš demantovao Pešića, što znači da još nije izabrao između Grčke i Srbije… »
Da li će sin Peđe Stojakovića igrati za Srbiju? Pešić se javio i objasnio sve, ovako je nastao problem!
Mondo pre 1 dan
Svetislav Pešić objasnio je šta se dogodilo kada je pričao o Andreju Stojakoviću. Reči Svetislava Pešića o tome da će Andrej Stojaković igrati za reprezentaciju Srbije odjeknule su širom sveta. Stigle su i do Amerike. Nažalost, brzo su… »
Klasičan nesporazum: Pešić pričao o Tristanu, ne o Stojakoviću…
Sport klub pre 1 dan
Svetislav Pešić je u emisiji "Kida show" govorio o Tristanu Vukčeviću, ne o Andreju Stojakoviću. Selektor reprezentacije Srbije ispričao je u intervjuu za „Danas“ da je tokom snimanja popularne emisije, koja se emituje na Sport klubu, došlo do… »
Svetislav Pešić o Andreju Stojakoviću: Klasičan nesporazum…
Danas pre 1 dan
Da li će Andrej Stojaković, sin legendarnog Predraga Stojakovića, igrati za reprezentaciju Srbije? Ova tema imala je veliki odjek u srpskoj javnosti posle emisije “Kida show” u kojoj je selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić govorio… »
Vesti dana »
Studenti odali poštu stradalima, najavili protest za Novu godinu – sve više glumaca pruža podršku (UŽIVO)
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih
Promene na energetskom tržištu: Ukrajina prvi put dobila tečni prirodni gas od SAD preko terminala u Grčkoj
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih