Povezane vesti

"Muž mi je u početku bio ružan" Sanja Đorđević se setila prvog susreta sa Pericom, pa progovorila o prevarama: Čovek…

"Muž mi je u početku bio ružan" Sanja Đorđević se setila prvog susreta sa Pericom, pa progovorila o prevarama: Čovek…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Sanja Đorđević je od 1987. prisutna na muzičkoj sceni, a već tri decenije je u skladnom braku sa nekadašnjim profesionalnim fudbalerom Petrom Đorđevićem. Iz ove ljubavi rodila se ćerka Ivana. Zbog poslovnih angažmana njenog supruga… »
Cecina kuma se udala iako joj je muž bio ružan, pa priznala: "Puštam da ga me vara, neka da sebi oduška malo"

Cecina kuma se udala iako joj je muž bio ružan, pa priznala: "Puštam da ga me vara, neka da sebi oduška malo"

Mondo pre 1 dan
Njihova ljubavna priča započela je neočekivano, nakon upoznavanja preko zajedničkih prijatelja. Pevačica Sanja Đorđević, koja je na muzičkoj sceni od 1987. godine, već tri decenije uživa u skladnom braku s nekadašnjim profesionalnim fudbalerom… »
Bio joj je ružan,: Al' se udala za njega Ovo je istina o odnosu pevačice i muža bivšeg fudbalera: Na pitanje o varanju…

Bio joj je ružan,: Al' se udala za njega Ovo je istina o odnosu pevačice i muža bivšeg fudbalera: Na pitanje o varanju…

Blic pre 1 dan
Pevačica kaže da joj je sadašnji suprug prilikom upoznavanja na prvi pogled bio ružan, ali da se vrlo brzo zaljubila u njega i stvorili su čvrstu zajednicu koja odoleva svim preprekama, pre svega daljini i životu u koferima. Pevačica Sanja… »

Vesti dana »