Повезане вести

Проглас: Оформљен тим адвоката за бесплатну правну помоћ студентима

Проглас: Оформљен тим адвоката за бесплатну правну помоћ студентима

Мој Нови Сад 27.12.2024
Проглас је обавестио студенте који учествују у блокадама и суочавају се с притисцима, укључујући позиве на информативне разговоре, подношење прекршајних и кривичних пријава против њих, као и претње и застрашивања, да им је… »
Студент из Новог Сада коме су агенти БИА „посетили“ мајку на послу: „Нису ме застрашили“

Студент из Новог Сада коме су агенти БИА „посетили“ мајку на послу: „Нису ме застрашили“

Нова 27.12.2024
: Студент Правног факултета у Новом Саду Вук Стојић, чију су мајку посетили агенти БИА, каже да "није застрашен". "Не осећам се небезбедно, мотивисанији сам да наставим борбу", рекао је Стојић Агенти БИА су дошли до мајке Вука… »
Студент чију су мајку посетили агенти БИА: Нисам застрашен, мотивисанији сам да наставим борбу

Студент чију су мајку посетили агенти БИА: Нисам застрашен, мотивисанији сам да наставим борбу

Н1 Инфо 27.12.2024
Студент Правног факултета у Новом Саду Вук Стојић, чију су мајку посетили агенти БИА, каже да "није застрашен". "Не осећам се небезбедно, мотивисанији сам да наставим борбу", рекао је он за Н1. Агенти БИА су дошли до мајке Вука… »

Нови магазин 27.12.2024
Студент Правног факултета у Новом Саду Вук Стојић, чију су мајку посетили агенти БИА, каже да "није застрашен". "Не осећам се небезбедно, мотивисанији сам да наставим борбу", рекао је он за Н1. Агенти БИА су дошли до мајке Вука… »
Студент ФОН: Позван сам на информативни разговор у БИА

Студент ФОН: Позван сам на информативни разговор у БИА

НИН 27.12.2024
Студенти Факултета организационих наука (ФОН) објавили су да је оца њиховог колеге Лазара Стојаковића у уторак контактирао инспектор Безбедносно информативне агенције са препоруком да се, како су навели, његов син "примири" по… »
ПроГлас: Формиран адвокатски тим за беслатну правну помоћ студентима

ПроГлас: Формиран адвокатски тим за беслатну правну помоћ студентима

Инсајдер 27.12.2024
Иницијатива ПроГлас формирала је тим формиран од адвоката који су им се јавили да ће про боно пружити правну подршку студентима. За директан контакт и правну помоћ како се наводи студенти могу контактирати адвокате са објављеног… »
ПроГлас формирао адвокатски тим за про боно подршку студентима

ПроГлас формирао адвокатски тим за про боно подршку студентима

Данас 27.12.2024
Иницијатива ПроГлас формирала је адвокатски тим за про боно подршку студентима који учествују у блокадама и суочавају се с притисцима, укључујући позиве на информативне разговоре, подношење прекршајних и кривичних пријава… »
Формиран адвокатски тим за бесплатну правну помоћ студентима на блокадама

Формиран адвокатски тим за бесплатну правну помоћ студентима на блокадама

Радио 021 27.12.2024
Иницијатива ПроГлас формирала је адвокатски тим за про боно подршку студентима. Они су навели да су се члановима ове организације јавили адвокати који су спремни да про боно пруже подршку студентима. Како је саопштено на њиховој… »
Студент Вук Стојић чијој мајци су агенти БИА упали на посао: „Пријатељски разговор“ је класично застрашивање, питали су је…

Студент Вук Стојић чијој мајци су агенти БИА упали на посао: „Пријатељски разговор“ је класично застрашивање, питали су је…

Нова 27.12.2024
: Пошто је студент београдског ФОН-а Лазар Стојаковић позван на разговор са Безбедносно информативном агенцијом (БИА) до кога на крају није ни дошло, припадници БИА закуцали су на још једна врата - отишли су на радно место мајке… »
Проглас: Формиран адвокатски тим за бесплатну подршку студентима

Проглас: Формиран адвокатски тим за бесплатну подршку студентима

Н1 Инфо 27.12.2024
Проглас је обавестио студенте који учествују у блокадама и суочавају се с притисцима, укључујући позиве на информативне разговоре, подношење прекршајних и кривичних пријава против њих, као и претње и застрашивања, да им је… »
Радар: Агенти БИА упали на посао мајке новосадског студента

Радар: Агенти БИА упали на посао мајке новосадског студента

Данас 26.12.2024
Према сазнањима Радара, двојица припадника БИА били су на послу у једној новосадској школи код наставнице Иване Стојић, мајке студента Правног факултета Универзитета у Новом Саду Вука Стојића, који учествује у протестима и… »

Вести дана »