Povezane vesti

Proglas: Oformljen tim advokata za besplatnu pravnu pomoć studentima

Proglas: Oformljen tim advokata za besplatnu pravnu pomoć studentima

Moj Novi Sad 27.12.2024
Proglas je obavestio studente koji učestvuju u blokadama i suočavaju se s pritiscima, uključujući pozive na informativne razgovore, podnošenje prekršajnih i krivičnih prijava protiv njih, kao i pretnje i zastrašivanja, da im je dostupna besplatna… »
Student iz Novog Sada kome su agenti BIA „posetili“ majku na poslu: „Nisu me zastrašili“

Student iz Novog Sada kome su agenti BIA „posetili“ majku na poslu: „Nisu me zastrašili“

Nova 27.12.2024
: Student Pravnog fakulteta u Novom Sadu Vuk Stojić, čiju su majku posetili agenti BIA, kaže da "nije zastrašen". "Ne osećam se nebezbedno, motivisaniji sam da nastavim borbu", rekao je Stojić Agenti BIA su došli do majke Vuka Stojića, na radno… »
Student čiju su majku posetili agenti BIA: Nisam zastrašen, motivisaniji sam da nastavim borbu

Student čiju su majku posetili agenti BIA: Nisam zastrašen, motivisaniji sam da nastavim borbu

N1 Info 27.12.2024
Student Pravnog fakulteta u Novom Sadu Vuk Stojić, čiju su majku posetili agenti BIA, kaže da "nije zastrašen". "Ne osećam se nebezbedno, motivisaniji sam da nastavim borbu", rekao je on za N1. Agenti BIA su došli do majke Vuka Stojića, na radno… »

Novi magazin 27.12.2024
Student Pravnog fakulteta u Novom Sadu Vuk Stojić, čiju su majku posetili agenti BIA, kaže da "nije zastrašen". "Ne osećam se nebezbedno, motivisaniji sam da nastavim borbu", rekao je on za N1. Agenti BIA su došli do majke Vuka Stojića, na radno… »
Student FON: Pozvan sam na informativni razgovor u BIA

Student FON: Pozvan sam na informativni razgovor u BIA

NIN 27.12.2024
Studenti Fakulteta organizacionih nauka (FON) objavili su da je oca njihovog kolege Lazara Stojakovića u utorak kontaktirao inspektor Bezbednosno informativne agencije sa preporukom da se, kako su naveli, njegov sin "primiri" po pitanju studentskih… »
ProGlas: Formiran advokatski tim za beslatnu pravnu pomoć studentima

ProGlas: Formiran advokatski tim za beslatnu pravnu pomoć studentima

Insajder 27.12.2024
Inicijativa ProGlas formirala je tim formiran od advokata koji su im se javili da će pro bono pružiti pravnu podršku studentima. Za direktan kontakt i pravnu pomoć kako se navodi studenti mogu kontaktirati advokate sa objavljenog spiska… »
ProGlas formirao advokatski tim za pro bono podršku studentima

ProGlas formirao advokatski tim za pro bono podršku studentima

Danas 27.12.2024
Inicijativa ProGlas formirala je advokatski tim za pro bono podršku studentima koji učestvuju u blokadama i suočavaju se s pritiscima, uključujući pozive na informativne razgovore, podnošenje prekršajnih i krivičnih prijava protiv njih, kao i… »
Formiran advokatski tim za besplatnu pravnu pomoć studentima na blokadama

Formiran advokatski tim za besplatnu pravnu pomoć studentima na blokadama

Radio 021 27.12.2024
Inicijativa ProGlas formirala je advokatski tim za pro bono podršku studentima. Oni su naveli da su se članovima ove organizacije javili advokati koji su spremni da pro bono pruže podršku studentima. Kako je saopšteno na njihovoj Instagram stranici… »
Student Vuk Stojić čijoj majci su agenti BIA upali na posao: „Prijateljski razgovor“ je klasično zastrašivanje, pitali…

Student Vuk Stojić čijoj majci su agenti BIA upali na posao: „Prijateljski razgovor“ je klasično zastrašivanje, pitali…

Nova 27.12.2024
: Pošto je student beogradskog FON-a Lazar Stojaković pozvan na razgovor sa Bezbednosno informativnom agencijom (BIA) do koga na kraju nije ni došlo, pripadnici BIA zakucali su na još jedna vrata - otišli su na radno mesto majke studenta novosadskog… »
Proglas: Formiran advokatski tim za besplatnu podršku studentima

Proglas: Formiran advokatski tim za besplatnu podršku studentima

N1 Info 27.12.2024
Proglas je obavestio studente koji učestvuju u blokadama i suočavaju se s pritiscima, uključujući pozive na informativne razgovore, podnošenje prekršajnih i krivičnih prijava protiv njih, kao i pretnje i zastrašivanja, da im je dostupna besplatna… »
Radar: Agenti BIA upali na posao majke novosadskog studenta

Radar: Agenti BIA upali na posao majke novosadskog studenta

Danas 26.12.2024
Prema saznanjima Radara, dvojica pripadnika BIA bili su na poslu u jednoj novosadskoj školi kod nastavnice Ivane Stojić, majke studenta Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Vuka Stojića, koji učestvuje u protestima i blokadama. Ona objašnjava… »

Vesti dana »