Povezane vesti

Umesto proslave - ubistvo: Muškarac (63) usmrtio suprugu u Ključu i sam se prijavio policiji

Umesto proslave - ubistvo: Muškarac (63) usmrtio suprugu u Ključu i sam se prijavio policiji

Večernje novosti pre 19 sati
MUŠKARAC K. M. (63) ubio je sinoć u porodičnoj kući u naselju Velagići kod Ključa svoju suprugu K. D. (62) nakon čega se sam prijavio Policijskoj stanici u Ključu, te je odmah uhapšen. Foto: MUP USK On će nakon kriminalističke obrade biti… »
Novi slučaj femicida u BiH: Muž ubio ženu, pa se prijavio policiji

Novi slučaj femicida u BiH: Muž ubio ženu, pa se prijavio policiji

Al Jazeera pre 1 dan
Zločin je počinjen u četvrtak navečer u mjestu Ključ u sjeverozapadnom dijelu Bosne, a policija je informaciju o tome dobila dan kasnije. Novi slučaj femicida dogodio se u Bosni i Hercegovini, gdje je 63-godišnjak vatrenim oružjem usmrtio svoju… »
Muškarac u Ključu, u BiH ubio suprugu i prijavio se policiji

Muškarac u Ključu, u BiH ubio suprugu i prijavio se policiji

N1 Info pre 1 dan
U naselju Velagići u Ključu, u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH), muškarac je vatrenim oružjem ubio suprugu, a potom se predao policiji. Iz Tužilaštva Unsko-sanskog kantona (USK) saopšteno je da je rano jutros iz Policijske stanice Ključ… »
Muž ubio ženu, pa se sam prijavio: Užas u BiH, tužiteljka odmah izašla na lice mesta

Muž ubio ženu, pa se sam prijavio: Užas u BiH, tužiteljka odmah izašla na lice mesta

Kurir pre 1 dan
Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona oglasilo se o ubistvu žene u Ključu, u kojem navode da je u ranim jutarnjim satima, dežurna tužiteljka Područnog tužilaštva Sanski Most Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona obaveštena od strane… »
Ubio ženu, pa se sam prijavio policiji! Užas u BIH, ispalio u ženu ispalio više metaka

Ubio ženu, pa se sam prijavio policiji! Užas u BIH, ispalio u ženu ispalio više metaka

Mondo pre 1 dan
Muškarac K.M. (63) ubio je svoju suprugu K.D. (64) u Ključu u BIH. Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona oglasilo se o ubistvu žene u Ključu, u kojem navode da je u ranim jutarnjim satima, dežurna tužiteljka Područnog tužilaštva Sanski Most… »
"Dobar dan, ubio sam svoju ženu": Detalji jezivog zločina u Ključu

"Dobar dan, ubio sam svoju ženu": Detalji jezivog zločina u Ključu

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. K. M. (63) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć iz vatrenog oružja ubio svoju suprugu K. D. (62) u Ključu. Nakon zločina, osumnjičeni se sam prijavio policiji, nakon čega su mu stavljene lisice na ruke, javlja ATV. Zličin se dogodio… »

Vesti dana »