Повезане вести
Уместо прославе - убиство: Мушкарац (63) усмртио супругу у Кључу и сам се пријавио полицији
Вечерње новости 27.12.2024
МУШКАРАЦ К. М. (63) убио је синоћ у породичној кући у насељу Велагићи код Кључа своју супругу К. Д. (62) након чега се сам пријавио Полицијској станици у Кључу, те је одмах ухапшен. Фото: МУП УСК Он ће након криминалистичке… »
Нови случај фемицида у БиХ: Муж убио жену, па се пријавио полицији
Ал Јазеера 27.12.2024
Злочин је почињен у четвртак навечер у мјесту Кључ у сјеверозападном дијелу Босне, а полиција је информацију о томе добила дан касније. Нови случај фемицида догодио се у Босни и Херцеговини, гдје је 63-годишњак ватреним… »
Мушкарац у Кључу, у БиХ убио супругу и пријавио се полицији
Н1 Инфо 27.12.2024
У насељу Велагићи у Кључу, у Федерацији Босне и Херцеговине (ФБиХ), мушкарац је ватреним оружјем убио супругу, а потом се предао полицији. Из Тужилаштва Унско-санског кантона (УСК) саопштено је да је рано јутрос из Полицијске… »
Убио жену, па се сам пријавио полицији! Ужас у БИХ, испалио у жену испалио више метака
Мондо 27.12.2024
Мушкарац К.М. (63) убио је своју супругу К.Д. (64) у Кључу у БИХ. Тужилаштво Унско-санског кантона огласило се о убиству жене у Кључу, у којем наводе да је у раним јутарњим сатима, дежурна тужитељка Подручног тужилаштва… »
Муж убио жену, па се сам пријавио: Ужас у БиХ, тужитељка одмах изашла на лице места
Курир 27.12.2024
Тужилаштво Унско-санског кантона огласило се о убиству жене у Кључу, у којем наводе да је у раним јутарњим сатима, дежурна тужитељка Подручног тужилаштва Сански Мост Кантоналног тужилаштва Унско-санског кантона обавештена од… »
"Добар дан, убио сам своју жену": Детаљи језивог злочина у Кључу
Телеграф 27.12.2024
Препоручујемо. К. М. (63) ухапшен је због сумње да је синоћ из ватреног оружја убио своју супругу К. Д. (62) у Кључу. Након злочина, осумњичени се сам пријавио полицији, након чега су му стављене лисице на руке, јавља АТВ… »
Вести дана »
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 6 минутајош 48 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 56 минутајош 30 повезаних