Povezane vesti
"Za Srbiju živim! Voleli me, ili ne voleli, rezultati sve govore" Predsednik Vučić: Iza mene će ostati najbolje vreme za…
Kurir 27.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da za Srbiju živi, kao i da, voleli ga ili ne - rezultati sve govore. "Iza mene će ostati najbolje vreme za Srbiju u njenoj istoriji. Srbija realno ima najveće plate u svojoj istoriji. Srbija realno ima… »
Vučić opet samog sebe hvali (VIDEO)
Danas 27.12.2024
„Za Srbiju živim. Voleli me, ili ne voleli, rezultati sve govore“, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u video poruci na svom Instagram profilu. Vučić je u video na Instagram stranici AVučić, rekao da će iza njega ostati najbolje vreme za… »
Vučić: Za Srbiju živim, voleli me ili ne voleli, rezultati sve govore
Euronews 27.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da "za Srbiju živi" i napomenuo: "Voleli me, ili ne voleli, rezultati sve govore". "Iza mene će ostati najbolje vreme za Srbiju u njenoj istoriji. Srbija realno ima najveće plate u svojoj… »
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Nove vanredne izmene: Oglasili se iz Sekretarijata: Ove linije gradskog prevoza se privremeno ukidaju, evo i do kada
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

Mesijeva „magija iz slobodnjaka“ donela pobedu Interu na Svetskom klupskom prvenstvu (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Đurić: Optužnica protiv 11 Srba sa KiM pokušaj zastrašivanja i progona srpskog naroda
Blic pre 4 satijoš 1 povezana