Povezane vesti
"Za Srbiju živim! Voleli me, ili ne voleli, rezultati sve govore" Predsednik Vučić: Iza mene će ostati najbolje vreme za…
Kurir pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da za Srbiju živi, kao i da, voleli ga ili ne - rezultati sve govore. "Iza mene će ostati najbolje vreme za Srbiju u njenoj istoriji. Srbija realno ima najveće plate u svojoj istoriji. Srbija realno ima… »
Vučić opet samog sebe hvali (VIDEO)
Danas pre 1 dan
„Za Srbiju živim. Voleli me, ili ne voleli, rezultati sve govore“, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u video poruci na svom Instagram profilu. Vučić je u video na Instagram stranici AVučić, rekao da će iza njega ostati najbolje… »
Vučić: Za Srbiju živim, voleli me ili ne voleli, rezultati sve govore
Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da "za Srbiju živi" i napomenuo: "Voleli me, ili ne voleli, rezultati sve govore". "Iza mene će ostati najbolje vreme za Srbiju u njenoj istoriji. Srbija realno ima najveće plate u svojoj… »
Vesti dana »
Studenti nastavljaju blokade: Stižu pritisci profesora, održan javni čas ispred Jovine gimnazije
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Nova godina u minusu, a prvi dani 2025. godine doneće ovom delu Srbije čak 17°C
Telegraf pre 7 satijoš 22 povezane
Brine li država o radnicima ili o investitorima: „Domaće radnike menjaju još obespravljeniji – strani“
N1 Info pre 4 satijoš 6 povezanih
Pozilo Nenadu Nešiću: Pomereno ročište za određivanje pritvora uhapšenima u predmetu "Tunel 2"
Blic pre 2 minutajoš 20 povezanih
Nilikina se vratio – vratile se i pobede: Dobro smo se spremili
Sport klub pre 4 satijoš 14 povezanih